A megérkezést követően pár teendőt leszámítva nincs más dolga, mint maximálisan kihasználni a külföldön eltöltött időt!

1. Certificate of Arrival

Megérkezés után a fogadó intézmény intézményi koordinátorával alá kell iratni a „Certificate of Attendance” dokumentum „Certificate of Arrival” részét.

CERTIFICATE OF ATTENDANCE

2. Változás az eredeti programhoz képest

Amennyiben bármilyen változás áll be a szakmai gyakorlata megvalósításában, értesítse a Nemzetközi Mobilitási Irodát emailben. A változások jelzésére a Training Agreement During the Mobility részét kell használnia. Kérjük aláírás előtt jóváhagyásra küldje meg részünkre. Csak ezt követően írassa alá a fogadóféllel, valamint Ön is írja alá! Az aláírt During the Mobility-t szkennelve, emailen keresztül küldje meg részünkre az erasmus@semmelweis.hu email címre. Az aláírt dokumentummal tudjuk előkészíteni a szerződésmódosítást.

A szerződésmódosítást a szerződés lejárta előtt (szerződésben szereplő záródátum) előtt 30 nappal szükséges elindítania.

A szerződésmódosítást csak érvényes szerződés esetén lehet megvalósítani. A szerződése lejárta után nem áll módunkban szerződésmódosítást aláírni

Training Agreement

 

3. Vis Maior

Amennyiben rendkívüli esemény folytán meg kell szakítania a mobilitást, vegye fel írásban a kapcsolatot a Mobilitási Irodával VIS MAIOR tárgymegjelöléssel, és kérje a Mobilitási Irodát a kérelem benyújtására. A kérelmet a Tempus Közalapítvány bírálja el.

MOBILITÁS UTÁN