Betűméret: A A A

Betegellátás és szakmai profilok

A Klinikai Pszichológia Tanszéken elsősorban poszttraumás állapotokban, súlyos depresszióban és /vagy szociális szorongástól, önértékelési zavaroktól szenvedő személyek pszichoterápiáját vállaljuk. Az országban egyedülálló módon, a bizonyítékon alapuló gyógyítás szellemében alkalmaznak kognitív viselkedésterápiás, szupportív, relaxációs és mindfulness alapú, valamint metakognitív terápiákat. Szakambulanciánkon vállalunk angol és francia nyelven pszichoterápiát.

  Emellett az alábbi kórképek is a profilunkba tartoznak:

A Szakambulancia profiljába nem tartozó pszichés zavarok: pszichotikus zavarok, addiktológiai kórképek és akut krízisek.

Az egyéni terápiás módszereket csoportos módszerek egészítik ki. A recurrens depresszió és öngyilkossági veszélyeztetettség kezelésében a világszerte elterjedt, jelenleg leginkább hatékony problémamegoldó tréninget alkalmazzák az öngyilkossági kísérletet elkövetett személyek számára.

A jelentkezéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük a gyakori kérdések (GYIK) menüpont alatt.

Szakambulanciánkra való jelentkezéshez szakorvosi beutaló szükséges! Szakambulanciánkra kizárólag telefonos egyeztetésen keresztül lehet bejelentkezni!

Elérhetőség

1083 Budapest, VIII. Tömő u. 25-29. III. emelet Tel: 459-1493,

Betegfelvétel kizárólag csütörtökönként 9-11 óra között.