a Semmelweis Egyetem
14 nap
15 óra
34 perc
4 mp

A Klinikai Pszichológia Tanszéken elsősorban poszttraumás állapotokban, súlyos depresszióban és /vagy szociális szorongástól, önértékelési zavaroktól szenvedő személyek pszichoterápiáját vállaljuk. Az országban egyedülálló módon, a bizonyítékon alapuló gyógyítás szellemében alkalmaznak kognitív viselkedésterápiás, szupportív, relaxációs és mindfulness alapú, valamint metakognitív terápiákat. Szakambulanciánkon vállalunk angol és francia nyelven pszichoterápiát.

  Emellett az alábbi kórképek is a profilunkba tartoznak:

A Szakambulancia profiljába nem tartozó pszichés zavarok: pszichotikus zavarok, addiktológiai kórképek, akut krízisek, személyiségzavarok, bipoláris zavar.

Az egyéni terápiás módszereket csoportos módszerek egészítik ki. A recurrens depresszió és öngyilkossági veszélyeztetettség kezelésében a világszerte elterjedt, jelenleg leginkább hatékony problémamegoldó tréninget alkalmazzák az öngyilkossági kísérletet elkövetett személyek számára.

A jelentkezéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük a gyakori kérdések (GYIK) menüpont alatt.

Szakambulanciánkra való bejelentkezéshez szakorvosi beutaló szükséges! Szakambulanciánkra kizárólag telefonon keresztül lehet bejelentkezni!

Elérhetőség

1091 Budapest, IX. Üllői út 25. I. emelet Tel: 459-1493

Betegfelvétel hétköznapokon munkaidőben (8.00-16.30 között)