Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy felkereste a Semmelweis Egyetem – Zöld Egyetem honlapját, melyet Egyetemünk fenntarthatósággal, környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységének bemutatására hoztuk létre.

Az oldalon felhívásokat teszünk közzé egyetemi, országos vagy akár nemzetközi programokról, eseményekről, mint amilyen pl. a Műanyagmentes Július, a Nemzetközi Autómentes Hét vagy a Moon Bike kihívás. Minden kedves érdeklődőt arra buzdítunk, hogy csatlakozzanak ezekhez a programokhoz egyénileg, kisebb közösséggel vagy akár a komplett szervezeti egységüket is bevonva. Így részesévé válhatnak a fenntarthatóbb, élhetőbb bolygó megteremtésének, amire ezek az események irányulnak. A lezajlott programokról beszámolókat teszünk közzé az oldalon, amit a Hírek menüpontban olvashatnak.

Olyan egyetemi csoportokat, szervezeti egységeket is bemutatunk, akik saját projektekkel, vállalásokkal most is javában tesznek a zöldebb környezetért. Velük az Akikre büszkék vagyunk fül alatt találkozhatnak.

Zöld térképünk interaktív módon mutatja meg, hol találhatóak az Egyetem környezetvédelemhez kapcsolódó infrastruktúrái (szelektív hulladékgyűjtők, kerékpártárolók, elemgyűjtők, stb.), lehetőségeinkhez mérten naprakészen.

 

Kellemes böngészést kívánunk!