Közkívánatra ismét kedvezményesen vehetik igénybe a Semmelweis Egyetem dolgozói és hallgatói a RAKUN dobozközösség szolgáltatását.

Fontosnak tartjuk, hogy minél kevesebb egyutas csomagolóanyagot használjunk el a mindennapokban, ezért újfent összefogtunk a RAKUN dobozközösséggel, akik a tavalyi és az idén júliusi akcióhoz hasonlóan október során is kedvezményes használatra jogosító kupont biztosítanak minden Semmelweis polgárnak.

Az akcióval egyúttal a nemrégiben megalakult Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platformjára is szeretnénk felhívni a figyelmet, aminek alapító tagjai – köztük a Semmelweis Egyetemmel – célul tűzték ki, hogy felhasználva befolyásukat, érdemben és tevékenyen tesznek egy fenntarthatóbb, élhetőbb, környezetbarátabb világ megteremtéséért. Erről hamarosan részletesen is beszámolunk a Zöld Egyetem honlapon.

A RAKUN cseredoboz rendszer elfogadóhelyein nem egyszer használatos műanyag ételes dobozba, hanem egy fertőtlenített, rozsdamentes acél edénybe csomagolják az előfizetőknek az ennivalót, így rengeteg fölöslegesen termelt hulladéktól kímélhetjük meg a Földet.

A partnerakció keretében a SEMMELWEIS50 kuponkóddal 30 napig féláron lehet használni a Rakun elviteles dobozokat. A beváltásra 2022. november 1-jéig van lehetőség és az aktiválástól számít 1 hónap.

A tájékoztatóban további információkat talál a Rakun dobozközösségről és a kuponakcióról, ITT.

Kérdés esetén pedig keresse bizalommal a Zöld Egyetem csapatát a zoldegyetem@semmelweis-univ.hu email címen vagy közvetlenül a Rakun dobozközösség munkatársait a tájékoztatóban szereplő elérhetőségeken.

Üdvözlettel:

a Zöld Egyetem csapata