2021/2022. TAVASZI FÉLÉV

Jelentkezés:  
https://forms.gle/HXfSfxUdWw586bka7

További információk: vas.zsuzsannasemmelweis-univ.hu

Jelentkezési feltételek, tudnivalók a nyelvtanfolyamainkhoz

A tanfolyam időtartama: 10 hét.
Tanfolyami díjak:
10 X 2 órás tanfolyam: 24.000.-
10 X 4 órás tanfolyam: 48.000.-

Átutalás:
Semmelweis Egyetem számlaszáma: 11784009-22236665
név: Semmelweis Egyetem
a közleményben szerepeljen: jelentkező neve, Szaknyelvi Intézet, nyelvtanfolyam

A Szaknyelvi Intézet a fenti nyelvi képzést a saját képzési programja szerint biztosítja.
Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja, az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
Amennyiben a jelentkező a tanfolyamot kezdési napjához képest 10 munkanappal korábban visszamondja, úgy a befizetett tanfolyami díj 5.000.- Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre. 10 munkanapon belüli tanfolyamlemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza. A tanfolyamkezdési időpont és a tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén másik csoportot biztosítani, vagy a tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
Amennyiben a nyelvtanfolyam a meghirdetett időpontban nem indul, a Szaknyelvi Intézet fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb 11 munkanapon belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha 11 munkanapon belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, ha a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató.
Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.