Tájékoztatjuk, hogy balatonföldvári üdülőnk vendégei regisztrációjukat követően automatikusan és térítésmentesen jogosultakká válnak a balatonföldvári önkormányzat számos kedvezményre jogosító turisztikai kártyájának igénybevételére.

Az elfogadóhelyekről részletesebb információk elérhetők: https://balatonfoldvar.info.hu/hu/elfogadohely-adatai/altalanos-informaciok-es-az-igenyles-menete

A vonatkozó önkormányzati rendelet szövege teljes terjedelmében: https://balatonfoldvar.info.hu/msite/176/foldvar-kartya-rendelet_2018.pdf)

A kártya igényléséhez mindössze annyit kell tenniük, hogy az üdülőbe történő bejelentkezéskor megadják üdülőgondnokunknak az e-mail címüket is. A regisztrációt az üdülőbe történő megérkezésüket követően, bejelentkezésükkor munkatársunk végzi, az önkormányzat informatikai rendszerében, az idegenforgalmi adó (400 Ft/fő/éj) megfizetése után, a bevallás rögzítésével. Kérjük, hogy az Önök által fizetendő Idegenforgalmi Adó várható összegének megfelelő készpénzt szíveskedjenek magukkal hozni, mert az üdülőben kártyás fizetésre nincs lehetőség.

Az üdülőben tartózkodásuk idejére érvényes turisztikai kártyát ezután az e-mail címükre fogják automatikusan megkapni.

A kártyát virtuálisan okos eszközükre (telefon, tablet) tudják letölteni, és az elfogadó helyeken bemutatni.

Akinek nincs okos eszköze, a balatonföldvári Tourinform irodában 200 Ft térítési díj ellenében igényelheti plasztik kártya kinyomtatását.

Turisztikai Kártya Elfogadóhelyek a 2018. évi üdülési szezonban:  

  • Balatonföldvár Keleti strand25 % kedvezmény a napijegybőlNapi egy belépésre jogosít
  • Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont – 20 % kedvezmény, 3 alkalommal
  • Balatoni Hajózás 15 % kedvezményA Balatoni Hajózási Zrt. 15 % kedvezményt nyújt a teljes árú menetrendi személyhajó jegy árából és a program nélküli sétahajó jegy árából 1 fő részére.
  • Bor és Bringa – 10 % kedvezmény
  • Csúszdázás a Keleti strandon – A napijegy ára 2990,- forint helyett 2500,- forint
  • Gutman Borpince –  10 % kedvezmény
  • Igali Gyógyfürdő – 15 % kedvezményA kedvezmény kizárólag a teljes árú, egyéni napijegyekre vonatkozik. A fürdőbelépő tartalmazza az összes üzemelő medence, a szauna-világ és óriás csúszda használatát. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze és a délutános jegyekre nem vonatkozik.
  • Kilátó Presszó – 5 % kedvezményÉtel-, italfogyasztás.
  • Kukorica Csárda– 10 % kedvezményA kedvezmény étel- és italfogyasztásból jár.
  • Kultkikötő – 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra 2018. június 23.-augusztus 28. között. A kedvezmény mással nem összevonható!
  • Mediterrán Étterem – 10 % kedvezményÉtel- és italfogyasztás esetén.
  • Platán Étterem10 % kedvezményA’la carte étlapról történő fogyasztás esetén vehető igénybe. Menü fogyasztás esetén nem érvényesíthető.
  • Szélcsend Kávé és Más10 % kedvezmény a helyben készült sütemények és limonádék árából
  • Turul Fogadó és Kultterasz– 5 % kedvezményÉtel-, italfogyasztás.     

 

Az üdülőbe érkezésüket követő helyszíni adminisztráció felgyorsítása érdekében javasoljuk, hogy a csatolt táblázatot az üdülőbe érkező összes vendég adatával kitöltve szíveskedjenek előzetesen megküldeni a molnar.alaexandra@semmelweis-univ.hu és a takacs.eszter@semmelweis-univ.hu e-mail címekre.

Kérjük továbbá, hogy a melléklet második munkafüzet lapján felsorolt esetek fennállásakor idegenforgalmi adó mentességet igazoló dokumentumaikat (diák igazolvány, szolgálati igazolvány stb.) szíveskedjenek magukkal hozni, mert azok másolatát az adóbevalláshoz fel kell töltenünk az önkormányzat rendszerébe.

Üdülőinkről további információkat a Szolgáltatási Igazgatóság honlapján találhatnak.

Köszönjük együttműködésüket!

Szeretettel várjuk Önöket üdülőnkben!