Tisztelt Munkatársak!

A járványügyi helyzet kedvező alakulására tekintettel az AYCM SportPass elfogadóhelyek ismét megnyitották kapuikat, így a SportPass-szal igénybe vehető szolgáltatások valamennyi munkatársunk számára újra elérhetőek.

Amennyiben a SportPass nyújtotta sportolási lehetőség felkeltette érdeklődését és ennek részleteiről, valamint a regisztráció menetéről az AYCM csapatától szeretne közvetlenül információhoz jutni, kérjük látogasson el a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb aulájába 2020. június 25-én (csütörtökön) 11.00 és 13.00 óra között. 

Megjelenésére számítunk!

Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság

***

 

Járványügyi helyzettel kapcsolatos tájékoztatás: 

Amint arról munkatársaink már értesültek, az All You Can Move SportPass-t üzemeltető Klub Rekreáció Kft. döntése alapján a koronavírussal kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel inaktiválható az AYCM SportPass. 
Aki az inaktiválást április hónapra vonatkozóan már megtette, és ezen május hónapra vonatkozóan sem kíván változtatni, külön teendője nincs, az inaktiválás automatikusan megtörténik.

Az inaktiválást munkatársaink a https://intranet2.aycm.hu/intranet/rendelkezesi-nyilatkozat oldalon tudják kezdeményezni. Az inaktiválásra az ennek igénylését követő naptól kerül sor.

A havi rendelkezésre állási díjat csak abban az esetben nem vonjuk le a munkabérből, ha a SportPass inaktiválásra került. A Klub Rekreáció Kft. döntése értelmében aki április 18-ig nem kérte az inaktiválást, attól az április havi rendelkezésre állási díj levonásra kerül. 

Megértésüket köszönjük!

***

Örömmel értesítjük, hogy a Semmelweis Egyetem
az egészséges és aktív életmód népszerűsítése céljából szerződést kötött
az All You Can Move/AYCM SportPass kibocsátójával.
Az AYCM SportPass egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.

Ízelítő a mozgásforma-kínálatból: fitness, cardio, számtalan csoportos óra (TRX, zumba, hot iron, gerinctorna, pilates stb.), jóga, úszás, tánc (hastánc, rúdtánc, társas, latin stb.), gyógytorna, tenisz, squash, ketrecfoci, ping-pong, evezés, küzdősportok, golf stb. Télen síelés, hófánkozás és korcsolya, nyáron a strandok (pl. Lupa Beach) és balatoni/velencei-tavi elfogadóhelyek sokasága várja…. Különlegességek: trambulinpályák, víz alatti hoki, lövészet, lovaglás, baltadobálás, szabaduló szoba stb.

Az országos lefedettség miatt ugyanazzal a bérlettel Debrecenben, Szegeden vagy a Balaton mellett is, országszerte 900 helyszínen mozoghat.

Elfogadóhelyek listája

Azon dolgozók vehetik igénybe a program keretében kínált kedvezményes árakat, akik regisztrálnak az AYCM programba és vállalják a hűségidőt és a munkabérükből a SportPass havi díjának levonását.
A Semmelweis Egyetem elkötelezett a munkatársai egészséges életmódjának, rekreációjának támogatásában, így a programba regisztrált első 600 munkavállalót havonta 2000 Ft támogatásban részesíti 2020. december végéig.

A program részleteiről és a regisztráció folyamatáról szóló tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva érhető el: 

TÁJÉKOZTATÓ AZ AYCM PROGRAM RÉSZLETEIRŐL

Változás!

A regisztrációhoz kérjük töltse le az alábbiakban elérhető KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT ” tárgyú dokumentumot, majd szkennelje be és küldje el a Semmelweis Egyetem kapcsolattartójának, Kókai Dorottyának a kokai.dorottya@semmelweis-univ.hu email címre.

Ha a kitöltés során kérdése merül fel, kapcsolattartónkat a 06-20-825-0915 telefonszámon tudja elérni. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtatott formában egyetemi belső postán keresztül is juttassa el az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság címére (1091 Budapest, Üllői út 25. 3. emelet 331.). Személyes kitöltés érdekében kérjük csak akkor keresse fel kapcsolattartónkat, ha ezt feltétlenül szükségesnek tartja.

 

A regisztrációhoz szükséges nyilatkozat az alábbi linken érhető el: 

KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT  a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez (2020. évre szóló érvényes regisztrációval rendelkezők részére)

KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT  a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez (2020. évre szóló érvényes regisztrációval NEM rendelkezők részére)

Egyetemi kapcsolattartónk: 

Kókai Dorottya

kokai.dorottya@semmelweis-univ.hu

+36 20 825 0915