FRISSÍTÉS:

Hatályon kívül helyzete az RKE/10/2022. (IX.30.) számú rektori – kancellári – Klinikai Központ elnöki utasítás, hatálytalan: 2022. október 1-jétől. 

 

 

A járvány negyedik hulláma is a korábbiakhoz hasonlóan jelentős kihívások elé állítja az Egyetem betegellátási képességét. A fokozódó járványügyi helyzetben az Egyetem folyamatosan lát el COVID19-gyanús és COVID19-pozitív betegeket. Az Egyetem ezen betegellátó tevékenysége mellett jelentős diagnosztikai, valamint szűrőközpontként is működik a járvány hazai megjelenése óta. A Semmelweis Egyetem egyike azoknak a hivatalosan kijelölt oltópontoknak, ahol a koronavírus elleni védőoltás a Kormány által elrendelteknek, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) eljárásrendjének megfelelően történik. E feladatok ellátása a szokásos napi feladatellátáson túl jelentős többletmunkát igényel az Egyetem érintett munkavállalóitól. Az RKE/7/2021. (XII.10.) számú rektori – kancellári – Klinikai Központ elnöki utasítás célja a COVID19-járvánnyal kapcsolatos feladatellátásban közvetlenül résztvevő munkavállalók többletmunkájának elismerése többletjuttatás (illetménykiegészítés, keresetkiegészítés) formájában.

 

RKE/7/2021. (XII.10.) számú rektori – kancellári – Klinikai Központ elnöki utasítás a COVID19-járvánnyal kapcsolatos feladatellátásban résztvevők számára többletjuttatás megállapításáról

RKE/2/2022. (I. 21.) számú rektori – kancellári – Klinikai Központ elnöki utasítás a COVID19-járvánnyal kapcsolatos feladatellátásban résztvevők számára többletjuttatás megállapításáról szóló RKE/7/2021. (XII.10.) számú rektori – kancellári – Klinikai Központ elnöki utasítás módosításáról

Kapcsolódó dokumentumok:

A táblázatokat az eljárásrendben megadott határidőben xls formátumban és a szakmai teljesítésigazoló aláírását követően szkennelt formátumban is meg kell küldeni a titkarsag.human@semmelweis-univ.hu mail címre.

 

Semmelweis Egyetem

Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság