Bemutatás

Elérhetőségek:

1082 Budapest, Üllői út 78/A
(Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika épülete)
Telefonszám: +36-20-666-19-01, +36-1-459-14-49
Belső mellék: 61901, 61893, 61903
E-mail: patika.koranyi[kukac]pharma.semmelweis-univ.hu

A Semmelweis Egyetem Külső Klinikai Tömb területén található Korányi Patika 2016 nyarán nyitotta meg kapuit, mint az Egyetemi Gyógyszertár közvetlen lakossági gyógyszerellátását végző (közforgalmú) részlege. Ezzel lehetővé vált, hogy a klinikákról távozó és a tömbbe betérő betegek is azonnal és helyben válthassák ki gyógyszereiket. A gyógyszereken kívül speciális kötszerek, gyógyászati célú tápszerek, újszülöttápolási termékek, valamint egyéb étrendkiegészítők és gyógyászati segédeszközök is megtalálhatóak a gyógyszertárban.

Tevékenységi körünk egyik alappillére az Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszertechnológiai Osztályának közreműködésével megvalósuló magisztrális gyógyszerkészítés. Küldetésünknek érezzük ennek megtartását, ezzel is segítve az egyedi gyógyszeres terápiák elterjedését. Külföldről, egyedi import útján behozható készítmények beszerzésében, indikáción túli engedéllyel rendelkező és egyedi finanszírozású készítmények kiadásában széles körű tapasztalattal rendelkezünk.

Megtalálhatóak vagyunk a felújított Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Üllői úti részlegének épületében, közvetlenül a mozgólépcső tetején, jobb oldalon.

Munkatársak

Munkatársak:

Patikavezető:

  • Dr. Baranyi Brigitta szakgyógyszerész
    E-mail: baranyi.brigitta[kukac]pharma.semmelweis-univ.hu
    mobil: +36-20-670-10-16

Gyógyszerészek/Szakgyógyszerészek:

  • Dr. Dér Péter szakgyógyszerész
  • Dr. Vékony Zsuzsanna szakgyógyszerész

Szakasszisztens(ek):

  • Hegedűsné Földi Emese