Betűméret: A A A

Aktualitások, hírlevél


Leltár 2019:

Tájékoztató a 2019. évi gyógyszerleltár elrendeléséről

Gyógyszerleltár segédlet – medsol

Összefoglaló tudnivalók


Tételes kvótaállás:

2020. máj. 22

2020. máj. 15

2020. máj. 08


Hírlevél:

hírlevél kép

HÍRLEVÉL

Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet

2019. december

Tisztelt Kollégák!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy:

  • Az EGYGYSZI 2019.12.27-én a készenléti ügyeleten túl kibővített ügyeletet biztosít, azaz a MedSolban 12.27-én 11.00-ig leadott STATIM rendeléseket ki is szállítjuk a klinikára. A megrendeléseket csak a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, a nagykereskedők nem elérhetőek az ünnepnapok alatt.  A Korányi tömbben is elérhető a kibővített ügyelet, ahol a UD géppel ellátott klinikák esetében a 27-ét követő hétvégére osztanak gyógyszert, valamint statim osztályos rendeléseket teljesítenek. Kérjük, hogy amennyiben az átvevő nem a szokásos személy, a helyettesítő elérhetőségét valamilyen módon jelezzék felénk!
  • 2019.12.01-től a vegyszerek rendelése (gyógyszerkönyvi és nem gyógyszerkönyvi  minőségű egyaránt) az EG04-es raktárhelyről lehetséges. Az EG07-es raktár a továbbiakban  fertőtlenítő szerek (egyelőre még a tesztek is) megrendelésére szolgál.

Hírlevelünk tájékoztatást nyújt az aktuális, gyógyszerellátást érintő kérdésekben, adományos készletünk, kedvezményes áron beszerezhető készítményeink, valamint a hiánycikkek, törzskönyvből törölt gyógyszerek beszerzési, helyettesítési lehetőségeiről. A Semmelweis Egyetem gyógyszerellátásáról honlapunk nyújt bővebb tájékoztatást, mely a https://semmelweis.hu/gyogyszertar/ címen érhető el.

Az EGyGySzI életmentő gyógyszerigények kiszolgálására készenléti ügyeletet biztosít az egyetemi klinikák számára, hétvégeken, valamint ünnep és munkaszüneti napokon. A mindenkori ügyeleti beosztás, mely tartalmazza az ügyeletes gyógyszerész nevét, telefonszámát, elérhető az EGyGySzI honlapján.

Hasznos címek:

Mellékletek:

Békés, boldog ünnepeket kívánunk!

Budapest, 2019.12.18.

Dr. Sebők Szilvia
osztályvezető gyógyszerész
EGYGYSZI, Gyári Készítmények Osztály


EGYGYSZI Hírlevél archívum