A szakrendelés neve: Radiológiai részleg

Helyszín:
1088 Budapest, Szentkirályi utca 40.
I. em. 101, 103

Rendelési idő munkanapokon:
8.00-13.00 óráig
14.00-19.00 óráig

A rendelő orvos neve:
dr. Kapor Klára

Beutaló, előjegyzési időpont szükséges-e: NEM

A Radiológiai Osztály az Intézet diagnosztikai hátterét szolgáltatja. Amennyiben kizárólag röntgent szeretne készíttetni, úgy azt csak költségtérítéses jelleggel veheti igénybe. Előzetes időpont-egyeztetésre nincs lehetőség. 

Telefonszám: 06/1 317-6600; 60721-es mellék

A röntgen felvétel kiadásának két módja van:

1. Személyesen – a vizsgálat napján
Az Intézet Radiológia részlegén a vizsgálat után jelezze a felvételt készítő kollégának, aki a nap folyamán e-mailen továbbítja az aznap elkészült röntgen felvételt.
 
2. Utólag – nem személyesen kérvényezve
A beteg a betegdokumentáció iránti kérelmét az előírt formanyomtatványon és mellékletekkel az Adatvédelmi és Betegjogi Központhoz kell benyújtania (adatvedelem@semmelweis-univ.hu). Az ABK megvizsgálja a kérelmet, és amennyiben az megfelelő és a szükséges mellékletekkel is fel van szerelve, úgy azt kiadási javaslattal megküldi a klinikának.
 
A kérelem kötelező mellékletei:
Az egészségügyi dokumentáció kiadása iránti kérelemhez a kérelmezőnek csatolnia kell a kérelem benyújtásához való jogosultságának igazolására szolgáló okiratokat. A jogosultság igazolása az érintett személyazonosításra alkalmas (fényképes személyazonosító igazolvány) és a jogosultság igazolására szolgáló okirat (TAJ kártya, születési anyakönyvi kivonat) másolatának csatolásával.
A dokumentumot – ez esetben a röntgenfelvételt – a klinika küldi meg a kérelmezőnek.