Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 18.
530637 Összes oltás

 

Látogatás KÜLSŐ érdeklődők számára 

 

Látogatás külső érdeklődők számára

Más érdeklődők (iskolák, tanintézmények, magánszemélyek) a kiállítást csak külön, a Múzeum munkatársával (Vidra Veronikával, muzeum.anatomia@med.semmelweis-univ.hu ) történt előzetes e-mailes egyeztetés után tekinthetik meg. Bejelentkezéskor kérjük a várható csoportlétszámot jelezni. A Múzeum csak a Tűzoltó u. 58. felől közelíthető meg!

Külső látogatóink számára a következő napokon lehetséges a múzeum megtekintése: 

Májustól szeptember közepéig a Múzeum zárva tart!

FIGYELEM! A LÁTOGATÁS ALSÓ KORHATÁRA BETÖLTÖTT 16. ÉLETÉV, AMIT A BELÉPÉSKOR MUNKATÁRSUNK JOGOSULT ELLENŐRIZNI. (Személyazonosításra alkalmas igazolványát kérjük, hozza magával.)

Fényképek, videó- és hangfelvételek készítése TILOS!

Látogatási szabályok az Anatómiai Múzeumban

Kérjük, látogatása közben tartsa be az alábbi szabályokat:

  • A bejárati ajtó csak belülről nyitható, érkezéskor csengessenek, és az ajtót szíveskedjenek becsukni maguk után.
  • Értékeiket ne hagyják az előtérben. Könyveiket, táskájukat vigyék be magukkal a Múzeumba. A kabátok és táskák elhelyezésekor, ügyeljenek a szekrények közti közlekedő folyosók szabadon hagyására. Az őrizetlenül hagyott táskákért, értékekért felelősséget nem vállalunk. A Múzeumban felejtett tárgyakat a portán vehetik át.
  • A kiállítótérbe tilos bevinni ételt, italt, illetve a rágógumizás sem engedélyezett.
  • A Múzeum egész területén tilos a dohányzás.
  • A kiállítás egész területén tilos a fénykép, vagy videofelvétel készítésére alkalmas eszközök, és a mobiltelefonok használata.

2022-ES KÜLÖN SZABÁLYOK

  • A múzeum területére kizárólag koronavírus ellen oltott személyek léphetnek. Oltatlan személy a fertőzésen való átesettség esetén sem jogosult a belépésre! (Oltott személynek minősül minden 18. életévét betöltött személy, aki három koronavírus elleni oltást kapott, két oltás esetén pedig a második oltása 6 hónapnál nem régebbi. A 18. életévüket be nem töltött személyek esetében két oltás elegendő.)
  • Belépéskor kérjük felmutatni az oltási kártyát (védettségi igazolványt) és a hozzátartozó személyazonosításra alkalmas igazolványt. Ezek hiányában a látogatóktól megtagadjuk a belépést.
  • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az egyetem teljes területén kötelező a szájat és az orrot takaró maszk használata. Kérjük, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni szíveskedjenek.
  • A kiállítótérben egyszerre maximum 20 látogató tartózkodhat, 20 fő felett minden esetben csoportbontást kérünk!