Betűméret: A A A

Tájékoztató a Népligeti Sporttelepről

Tisztelt Sportbarátok!

A Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep Zágrábi utcai telepén az elmúlt évben 18 Millió Ft összegben történtek beruházások. Ezek egy része az elöregedett berendezések felújítását, cseréjét, másik része a Sportközpontba érkezők kulturált fogadását, a harmadik része pedig a sportcélú fejlesztéseket és eszközvásárlásokat fedezte.

Mindezek döntően a sportcsarnok fejlesztését szolgálták, a hét szabadtéri sportpálya megújulása 2016 tavaszán veszi kezdetét és több szakaszban valósul meg.

A Népligetben tervezett hasznosítási projektet az ingatlan jelenleg rendezetlen helyzete nem teszi lehetővé, ebből adódóan továbbra is probléma marad a rendkívül gazdaságtalan szezonális nyitva tartás. Az erőforrások átcsoportosításával a Zágrábi utcai sporttelepen 5 teniszpálya -2 műfüves, 2  kemény és egy salak borítású – építhető meg. Ilyenformán a vagyonkezelési jogot eldöntő procedúra ideje alatt zárva tartó Népliget szolgáltatásait a pályák elkészülése után a Zágrábi utcai telep veszi át. Az új sportfelületek átadásáig az Egyetem dolgozói, hallgatói és az OSC tagok 20% kedvezménnyel bérelhetnek teniszpályát a Vajda Péter utcában található Építők sporttelepén. http://www.epitoktk.eoldal.hu/cikkek/palyaberlet.html 

A tenisz kurzusra jelentkezett hallgatók oktatását szintén itt oldja meg a Sportközpont.

A részleteket és a felújításokkal kapcsolatos fotókat 2016. április 10-től megtalálják honlapunkon.

Megértésüket és együttműködésüket ez úton is köszönöm.

Budapest, 2016. április 1.

 

Sportbaráti üdvözlettel:

 

Várszegi Kornélia

igazgató

Testnevelési és Sportközpont,

Sporttelep