Semmelweis Egyetem büszke arra, hogy az elmúlt évszázadokban orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, kutatók és egészségügyi szakdolgozók generációit nevelte ki a magyar egészségügy számára. A legmagasabb szintű tudás átadásához azonban elengedhetetlen, hogy az egészséges életmód alapját jelentő sportolási lehetőségeket is korszerű körülmények között biztosíthassa az intézmény.

Az utóbbi évek sportot kiemelten kezelő kormányzati intézkedései lehetővé teszik, hogy a cégek társasági adófelajánlás útján támogassák a látványcsapatsportokat, valamint a felsőoktatási intézmények sportcélú fejlesztéseit. Erre a lehetőségre építve bízunk abban, hogy minél több társaság partnerségét el tudjuk nyerni az egyetem sportcélú fejlesztéseinek megvalósítása érdekében.

A Semmelweis Egyetem átfogó fejlesztési koncepciót dolgozott ki annak érdekében, hogy a legkorszerűbb körülmények között tudja biztosítani a hallgatói számára a sportolási lehetőségeket. A modern uszodát és sportcsarnokot is magába foglaló, a hallgatói létszámnak és elvárásoknak megfelelő, de költséghatékonyan megvalósítható új sportlétesítmény terve elkészült, reméljük, elnyeri tetszését, céljainkat támogatandónak tartja, és partnereink között üdvözölhetjük majd.