Betűméret: A A A

A jelentkezés módja

Tudnivalók a jelentkezésről

Első interjú

Az osztályos felvételt egy előzetes beszélgetés, az úgynevezett első interjúelőzi meg. Ennek során a páciens elmondja panaszait, illetve, hogy miért szeretne a terápiára jelentkezni, az interjút végző orvos vagy pszichológus pedig felméri állapotát, motivációját, a terápiára való alkalmasságát, illetve tájékoztatja osztályunk működéséről.

Első interjúra időpontot kérni az alábbi telefonszámokon lehet: 06-1-210- 0330/ 51277. 

Az első interjúra beutaló nem szükséges, azonban korábbi leleteit, orvosi papírjait – ha van ilyen – hozza magával.

 Előjegyzés

Amennyiben az első interjút követően mind a páciens, mind az orvos / pszichológus úgy ítélik meg, hogy a páciens számára előnyös lenne a felvétel, úgy a felvételre adott időpontra előjegyzést kap.

Ha az Ön problémája nem az osztály profiljába tartozó, vagy állapota sürgős ellátást igényel, akkor az állapotfelmérést végző orvos vagy pszichológus javaslatot tesz más intézmény felkeresésére.

Felvétel

A felvételkor háziorvosi vagy pszichiátriai szakrendelő beutalója minden esetben szükséges, mivel a társadalombiztosító a bentfekvést csak érvényes beutaló esetén támogatja. Ezen kívül a felvételkor szükséges 3 hónapnál nem régebbi laboreredmény és érvényes TAJ kártya. Érvénytelen TAJ esetén a beteg csak a kezelés térítése estén vehető fel.