Mi a teendő, ha nem kaptam meg a szabadságtervemet?

Az EGFI minden munkavállalónak az egyetemi e-mail címére, továbbá a szervezeti egység gazdasági irodája részére is kiküldte a 2023. évi szabadságolási tervet, ezért kérjük, ha az valamilyen oknál fogva nem érkezett meg, akkor a gazdasági irodától kérje a szabadságterv hozzáférhetővé tételét.

Miért nem szerepel a pótszabadságom a szabadságtervemben?

Ha valamely pótszabadságkeret a munkavállaló nyilatkozata alapján kerül megállapításra (pl. gyermekek utáni pótszabadság) akkor az egyéni szabadságtervben ezek a pótszabadságok akkor kerültek feltüntetésre, ha a munkavállaló nyilatkozata beérkezett hozzánk. Ha még nem küldte be kérjük küldje be a pótszabadságra jogosító nyilatkozatot, mely alapján a módosított szabadságtervet megküldjük Önnek.

Hogyan kapják meg a szabadságtervet az új belépők?

Új belépők esetében a szabadságterv a munkaszerződéssel és felvételi adatlappal együtt az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság által kerül kiküldésre a szervezeti egység gazdasági irodájára.

Kinek küldjem meg a szabadságtervemet?

„Az RKE/3/2023. (III. 06.) sz. rektori-kancellári-Klinikai Központ elnöki utasítás értelemében: “A munkavállaló 2023. március 31. napjáig az 1. melléklet szerinti formában köteles elkészíteni és a munkáltatói jogkör gyakorlójával írásban közölni a 2023. évi szabadságolási tervre vonatkozó javaslatát”

Erre tekintettel kérjük, hogy a kitöltött szabadságolási tervet ne az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóságnak, hanem az Ön felett másodlagos munkáltatói jogkört gyakorló vezetőnek (közvetlen munkairányítónak) küldje meg lehetőleg elektronikus úton. Az Ön közvetlen munkairányítója az RKE/2/2023. (II.10.) sz. rektori-kancellári-Klinikai Központ elnöki utasításban meghatározott személy.”