Tisztelt Munkatársunk!

Felhívjuk szíves figyelmét az iskolakezdési támogatásra kiadott Edenred kártyákat érintő változásokra.

A változás kapcsán a két legfontosabb dátum:
2023.10.25-ig kell aktiválni minden inaktív kártyát, és 2023.12.31-ig kell legkésőbb elkölteni az összeget róla.

Kérjük, olvassa át figyelmesen a mellékelt tájékoztatót!

Az Edenred Magyarország tájékoztatása alapján az Edenred hazai leányvállalata idén novembertől magyar tulajdonba kerül, és egy új márkanév, a Rewin alatt folytatja működését.

A tulajdonosváltás a jelenlegi kártyaprogramot jelentősen érinti. Az új tulajdonosnak nem lesz lehetősége az Edenred korábbi kártyáit átvenni. Ennek következményeképpen az Edenred kártyák a rajtuk feltüntetett érvényességi idő helyett csak 2023. december 31-ig lesznek felhasználhatóak. 

A kártyákra feltöltés 2023. október 25-ig érkezhet, és ugyanezen dátumig aktiválhatóak a korábban még nem aktivált kártyák is. Amennyiben van olyan kártyája, amit még nem aktivált be, aktiválja azt az Edenred Kártya Pro applikációban, vagy a https://myaccount.edenredkartya.hu/ felületen október 25-éig.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy 2023. december 31. után Edenred kártyáját nem lesz lehetősége használni! Kérjük, hogy még idén költse el Edenred kártyáján lévő egyenlegét!

Változik többek között Edenred kártyája egyenlegének lekérdezése, PIN kódjának megtekintése, elveszett kártya cseréje is, melynek részleteit megtalálja az alábbi gombon elérhető dokumentumban.

Kérjük, olvassa át figyelmesen a mellékelt tájékoztatót!