Tisztelt Munkatársaink!

Amint arról bizonyára Önök is értesültek, az All You Can Move SportPass-t üzemeltető Klub Rekreáció Kft. döntése alapján a koronavírussal kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel – egyelőre egy hónapra – inaktiválható az AYCM SportPass. Az inaktiválást a https://intranet2.aycm.hu/intranet/rendelkezesi-nyilatkozat oldalon tudják kezdeményezni. Az inaktiválásra az ennek igénylését követő naptól kerül sor.
A Klub Rekreáció Kft. tájékoztatása szerint az AYCM rendszere nem tudja az egy hónapon belül részben aktív, részben inaktív időszakot külön kezelni, emiatt amennyiben még március hónaptól kezdve igénylik meg a szolgáltatás felfüggesztését, a március és az április hónap is részben aktív, részben inaktív hónapnak minősül, így kompenzációra várhatóan május hónapban lesznek jogosultak, tehát a március és az április hónapra vonatkozó rendelkezésre állási díj is levonásra kerül a munkabérükből, a májusi viszont már nem. Amennyiben április 1-jétől igénylik meg a felfüggesztést, a március hónapra vonatkozó rendelkezésre állási díj levonásra kerül a munkabérükből, de az áprilisi már nem.

Megértésüket köszönjük!

Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság

Frissítve: 2020. március 30.

***

Tisztelt Munkatársak!

Örömmel értesítjük, hogy a Semmelweis Egyetem az egészséges és aktív életmód népszerűsítése céljából megújította szerződését az All You Can Move/AYCM SportPass kibocsátójával, mely 2020. március 1-jétől az eddigieknél kedvezőbb áron biztosít sportolási lehetőséget a Semmelweis Egyetem közalkalmazottai számára. Az AYCM SportPass egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.

Azon dolgozók vehetik igénybe a program keretében kínált kedvezményes árakat, akik regisztrálnak az AYCM programba és vállalják a hűségidőt és a munkabérükből a SportPass havi díjának levonását.
A Semmelweis Egyetem elkötelezett a munkatársai egészséges életmódjának, rekreációjának támogatásában, így a programba regisztrált első 600 munkavállalót havonta 2000 Ft támogatásban részesíti 2020. december végéig.

A program részleteiről és a regisztráció folyamatáról további fontos információkat olvashat tematikus alhonlapunkon az alábbi linkre kattintva: 

All You Can Move

Változás!

A regisztrációhoz kérjük töltse le a https://semmelweis.hu/human/all-you-can-move/ oldalról a „KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez” tárgyú dokumentumot, majd szkennelje be és küldje el a Semmelweis Egyetem kapcsolattartójának, Kókai Dorottyának a kokai.dorottya@semmelweis-univ.hu email címre. Ha a kitöltés során kérdése merül fel, kapcsolattartónkat a 06-20-825-0915 telefonszámon tudja elérni. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtatott formában egyetemi belső postán keresztül is juttassa el az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság címére (1091 Budapest, Üllői út 25. 3. emelet 331.). Személyes kitöltés érdekében kérjük csak akkor keresse fel kapcsolattartónkat, ha ezt feltétlenül szükségesnek tartja.