Tájékoztató egyetemi és főiskolai docensi, kutatóprofesszori, tudományos tanácsadói és tudományos főmunkatársi munkakör betöltésére irányuló pályázatok kiírásához

A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény alapján az egy évnél hosszabb időre szóló egyetemi és főiskolai docensi, kutatóprofesszori, tudományos tanácsadói és tudományos főmunkatársi munkaköröket nyilvános pályázati eljárás alapján kell betölteni. A pályázatot a rektor írja ki, a foglalkoztatási követelményrendszerben meghatározottak figyelembevételével.

A Semmelweis Egyetem foglalkoztatási követelményrendszere értelmében a pályázat kiírását a tanszék/klinika/intézet tanácsának támogatásával a szervezeti egység vezetője kezdeményezi a kar dékánjánál az ellátandó feladatok, a szükséges pénzügyi fedezet és a munkakör betöltéséhez szükséges speciális feltételek megadásával.

A javaslatok beküldési határideje: 2018. szeptember 14.

A javaslatokat csak az e célra szolgáló adatlapok teljes körű kitöltésével tudjuk elfogadni. Az adatlapok letölthetők a https://semmelweis.hu/human/nyomtatvanyok/palyazat/ linkről.

A fenti munkakörök sikeres pályázati eljárást követően 2019. július 1-jétől tölthetők be.

Bővebb tájékoztatás a fenti tájékoztató körlevélben olvasható.

Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság