S E M M E L W E I S  E G Y E T EM

Humánerőforrás-gazdálkodási Igazgatóság

 

Igazgató: Berényi Zsuzsa

1085 Budapest, Üllői út 26.

Tel.: 266-0448, Fax: 317-3224

Email: berenyizsuzsa@rekhiv.semmelweis.hu

 

124/2008. sz. Körlevél

valamennyi gazdálkodó egység vezetőjének és gazdasági vezetőjének

 

Tárgy: A Humánerőforrás-gazdálkodási Igazgatóság működési rendje a Rektori Épület átalakítása során

 

 

Tisztelt Professzor Asszony, Professzor Úr és Vezető Munkatársak!

 

A Rektori Épület felújítása során várhatóan 3 héten keresztül olyan munkálatokra kerül sor, melyek során az Igazgatóság balesetmentes megközelítése nem biztosítható. A felújítási munkálatok abba a szakaszba kerültek, melyben a megnövekedett zaj- és por-terhelés, a folyamatos vízhiány és a gyakori áramszünetek a napi munkavégzési feladatokat is ellehetetlenítik.

 

Tekintettel a fentiekre az Igazgatóság 2008. augusztus 4 – 25. között csak a Gazdasági Épület I. emeleti irodáiban lesz elérhető.

 

A Gazdasági Épületben elhelyezett irodák és így az ügyintézői férőhelyek száma erősen korlátozott, így munkatársaim egy részét rendkívüli szabadságra kellett küldeni.

 

A csökkentett létszámmal csak azokat a feladatokat tudjuk ellátni, ami a területek napi működéséhez feltétlenül szükséges. Ezért kérem a Vezető Munkatársakat, hogy a jelzett időszakban csak olyan anyagok kerüljenek igazgatóságunkra, melyeknek intézése -figyelembe véve a bérszámfejtéshez kapcsolódó határidőket is – nem tűr halasztást.

 

Kérem, hogy amennyiben megoldható, és a terület működésében nem okoz fennakadást, ebben az időszakban új dolgozók felvételére se kerüljön sor.

 

Kérem továbbá, hogy akik a vagyonnyilatkozatukat még nem adták le, azok a leadással várják meg az augusztus 25. napjával kezdődő hetet.

 

A telefonvonalak átirányításra kerültek, így Igazgatóságunk a megszokott telefonszámokon továbbra is elérhető. A fent jelzett időszak alatt munkatársaim az Igazgatóság feladatait erősen csökkentett létszámmal látják el, nagy részük nem elérhető, kérem, hogy e-mailek küldése esetén előzetesen érdeklődjenek az ügyintézők jelenlegi elérhetőségéről.

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket ezúton előre is köszönöm!

 

Budapest, 2008. július 30.

 

Berényi Zsuzsa