TUDÁS ÉS ÉLMÉNY EGYÜTT!

A Semmelweis Egyetem alapításának 250. évfordulóján, 2019-ben hagyományteremtő céllal útnak indult rendezvény pezsgő hangulatú nyitánya minden tanévnek. A résztvevők változatos szakmai és tudományos előadások közül választhatnak, az orvos- és egészségtudományi képzés jelenét és jövőjét, az egészségügy fejlesztésének lehetőségeit tárgyaló beszélgetésekbe kapcsolódhatnak be, ismert sportolókkal, zenészekkel találkozhatnak és egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív programokon vehetnek részt. 

Rendezvényünk eddig 2 napos volt, de idén kibővült +1 nappal, melyben Zöld Egyetem Projektünk csapatával dolgozunk közösen. Szeretnénk még nagyobb hangsúlyt fektetni a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra, valamint az egészséges életmód kialakítására, a testi és lelki jóllét egyensúlyára. Ezért ezen a napon a korábban felsorolt témákban hallgathatnak meg előadásokat.

A helyszínben is történt némi változás, a magyar program változatlanul az Elméleti Orvostudományi Központban kerül megrendezésre, míg a nemzetközi program a Nagyvárad Téri elméleti tömbben.

A tárgy a Neptun-rendszerben szabadon választható külön tantárgyként szerepel, mely 2024. augusztus 21. 10:00 órától vehető fel. A jelentkezés augusztus 27-én 23:59-kor zárul. A részvétel napi 1 kreditet ér, így aki mind a három napon részt vesz, 3 kredittel lehet gazdagabb. 

Tárgykódok Neptunban:

SENYEGY6_0 – 0. nap magyar Zöld Egyetem nap

SENYEGY6_01 – 1. nap magyar program

SENYEGY6_02 – 2. nap magyar program

SENYEGY6_0_AN – 0. nap nemzetközi Zöld Egyetem program

SENYEGY6_01_AN – 1. nap nemzetközi  program

SENYEGY6_02_AN – 2. nap nemzetközi program

A kreditek megszerzésének feltétele, hogy a hallgatók felvegyék a tantárgyat és személyesen részt vegyenek az eseményen. A jelenlétet idén is vonalkód beolvasással tudják igazolni. A magyar nyelvű tantárgyat csak a Semmelweis Egyetem magyar képzéseire beiratkozott, aktív hallgatók vehetik fel, a nemzetközi tantárgy pedig csak a német és angol nyelvű képzések hallgatói számára elérhető.

A Szent-Györgyi előadóteremben tartandó magyar nyelvű programokat az EOK aulájában, a Békésy és Hevesy előadóteremben online közvetítéssel lehet követni.

 

Várjuk sok szeretettel az érdeklődőket!

 

Összesen: 2 cikk
Összesen: 2 cikk