Kedves Résztvevők!

Az alábbiakban az 5. Nyári Egyetemmel kapcsolatos operatív információkat osztjuk meg.

Az 5. Nyári Egyetem mindkét napján reggel 8-tól, az Alumni Igazgatóság honlapján megosztott programtervnek megfelelően kerülnek megszervezésre az előadások és kerekasztalbeszélgetések, melyeken kötelező a részvétel a kreditpont(ok) megszerzéséhez.

A rendezvény mindkét napján reggel 7:00-től már elkezdődik a beléptetés. Kérjük, hogy az esemény kezdete előtt legalább 20 perccel érkezzen minden jelentkező a gördülékeny beengedés érdekében.

Idén vonalkód beolvasással fogjuk végezni mind a két bejáraton a regisztrációt. A vonalkód a SeKA felületén érhető el ezen a linken.
Ezt az azonosítót minden új hallgató megkapta már, illetve minden jelenlegi hallgató rendelkezik vele.

  • Az oldalon egy név és jelszó páros begépelésére van szükség a bejelentkezéshez.
  • A bejelentkezés után a felső sorban, ahol a piktogramok találhatóak, kattintson az utolsóra (Nyári Egyetemre). Ez után egy code 128 kódolású vonalkód jelenik meg, melyre kattintva mobilon is teljes képernyős nézetben fog megjelenni az EGYSZERI (EGYEDI) be-, vagy kilépésre szolgáló kód.
  • Ez a kód minden beolvasás alkalmával megváltozik.
  • Ha valaki tovább küldi a kódot, akkor önmagát jelentkezteti ki
  • A leolvasást a be és a kilépéskor is egyaránt szükséges használni, hiszen a rendszer innen fogja tudni, hogy ki mennyi időt töltött bent.
  • A sikeres bejelentkezéskor egy zöld háttéren megjelenő információ jelenik meg arról, hogy sikeres volt a bejelentkezés.
  • A sikeres kijelentkezéskor egy piros háttéren megjelenő információ jelenik meg arról, hogy sikeres volt a kijelentkezés.
  • A rendszer ezekről az akciókról időbélyegzővel ellátott, a hallgató Feedback-fiókjában is látható feljegyzést készít.
  • A kreditpont(ok) megszerzéséhez a nap elején és a nap végén kell a vonalkóddal be és kijelentkezni.

Kérjük, a be és kilépés után mindenki ellenőrizze, hogy megjelent-e a zöld vagy piros hátterű visszaigazoló üzenet! Reklamációt csakis abban az esetben tudunk elfogadni, ha felmutatásra kerül ez az üzenet, bemondás alapján nem!

Az előző évekhez hasonlóan a nap folyamán bármikor lehet szúrópróba-szerűen QR kódos jelenlét ellenőrzés.

Javasoljuk, hogy még a rendezvény előtt mindenki próbálja meg a bejelentkezést.

Azok a hallgatók, akik regisztráltak, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudnak eljönni az eseményre, kérjük, hogy adják le a tantárgyat lehetőséget biztosítva azok számára, akik nem tudtak regisztrálni, de szívesen eljönnének. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy amennyiben a jelenlétellenőrző rendszerben nem regisztrálnak a nap folyamán, a tantárgy nem teljesítettként fog szerepelni a Neptunban és a félévvégi átlagba elégtelennek számolódik és ezen utólag már nincs lehetőség változtatni!

 

Részletes tájékoztató az 5. Nyári Egyetemmel kapcsolatban PDF formátumban