Tisztelt Munkatársak, Hallgatók!

Kérjük Önöket, hogy a következő rendszabályokat a kulturált sportolási lehetőségek folyamatos biztosítása érdekében tartsák be!

Az edzőterembe való foglalást a balazs.diana@semmelweis.hu email címre szíveskedjenek megküldeni. Időpontot foglalni kizárólag saját sportoláshoz lehetséges, a terem üzleti célra nem használható!

 1. A termet díjmentesen használhatják az EOK-ban dolgozók és a szerződéses hallgatók.

A teremben az EOK-ban dolgozóknak és a szerződéses hallgatóknak TILOS DÍJAZÁS ELLENÉBEN foglalkozás(oka)t vezetni! Csoportos sporttevékenységet végzők számára külsős edző/oktató/gyógytornász megbízására van lehetőség, de az EOK-ot ebben az esetben sem terheli anyagi felelősség.

 1. Az eszközöket, gépeket mindenki kizárólag saját felelősségre használhatja!
 2. Váltócipő és törölköző használata kötelező
 3. A terem területén TILOS a dohányzás, az alkohol fogyasztása, poharas ital fogyasztása, drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása, vagy ezekkel való visszaélés, illetve bármely veszélyes anyag vagy tárgy, illetőleg állat bevitele.
 4. A terembe ételt bevinni és bent elfogyasztani tilos!
 5. Tilos a teremből az eszközöket kivinni!
 6. Az otthonról behozott és a teremben hagyott tárgyakért, eszközökért mindenki saját maga felel. Ezek károsodása, eltűnése és az ezektől elszenvedett sérülések kapcsán a felelősség a tárgy/eszköz tulajdonosát terheli.
 7. Kérjük, hogy használat után a súlyzókat és tárcsákat tegyék vissza a helyükre, és használat után fertőtlenítsék le az erre a célra kihelyezett fertőtlenítő szerrel. A súlyokat és a tárcsákat padra, bordásfalra rakni, dobálni tilos!
 8. A teremben elhelyezett eszközök, gépek épségét mindenki köteles megóvni, azért mindenki anyagi felelősséggel tartozik!
 9. A talált tárgyakat a recepción kell leadni.
 10. Mindannyiunk kellemes itt tartózkodása érdekében kérjük a tisztaságot megőrizni, amennyiben rendellenességet tapasztal, a recepción, vagy a Support-nak (support.eok@semmelweis.hu) jelezze a takarítás szükségességét!
 11. Minden használat előtt ellenőrizni kell a gépek és a felszerelések állapotát, amennyiben rendellenesség, vagy műszaki hiba észlelhető, azt haladéktalanul közölni kell a teremfelelőssel a balazs.diana@semmelweis.hu email címen! Ameddig a hiba fennál, a gépet a sporttevékenységet végzők saját érdekében tilos használni!
 12. Tilos a konditermet betegen látogatni!
 13. Kérjük, a gépek használat utáni rövid fertőtlenítését, különös tekintettel az érzékelő-és kapaszkodó felületekre, az erre a célra kihelyezett fertőtlenítő szerrel. Amennyiben elfogyott/nem működik a fertőtlenítő, a recepción, vagy a Support-nak (support.eok@semmelweis.hu) jelezze!

Az ÁOK Gazdasági Igazgatósággal szerződésben álló hallgatók a terembe a recepción elhelyezett belépőkártyákkal tudnak bejutni, amelyet távozáskor mindenképpen adjanak le a recepción.

Az Igazgatóság jogosult egyetemi célokra kölcsönadni a termet, melyről minden esetben tájékoztatást adunk az edzőterem ajtajára kifüggesztve.

Az edzőteremben kamera működik, így a visszaélések a videófelvételek alapján eljárást vonnak maguk után.

Budapest, 2023.02.23.                                                                                  

Pásztrai Ilona
igazgató