a rendezvény az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009
projekt támogatásával valósult meg

 

https://phd.kmcongress.com/archive/2019/osszefoglalok

 

 

Új információ:
A plenáris előadások a konferencia honlapjára a konferenciát követően feltöltésre kerülnek.

A teszt kitöltésének határideje 2019. május 3.

A 2019-es PhD Tudományos Napok díjainak nyertesei

Felhívjuk a 2018. évi ÚNKP nyertes doktorandusz és doktorjelöltek figyelmét, hogy a PhD Tudományos Napok az ÚNKP pályázat intézményi rendezvénye, ezért a konferencián történő részvétel számukra kötelező.

Idén is megrendezésre kerül a PhD Tudományos Napok,, melynek célja, hogy lehetőséget adjon eddigi eredmények bemutatására, egyben az előadói szerep gyakorlására, prezentációs technikák fejlesztésére.A konferencia időpontja és helyszíne: 2019. április 25-26. Novotel Budapest Centrum Hotel(Budapest, Rákóczi út 43-45.)

Az absztrakt leadás határideje: 2019. március 14. (kizárólag angol nyelvű absztraktot lehet beküldeni,az absztraktokból online absztraktfüzet készül )Az poszter vagy oral prezentációk nyelve magyar és angol is lehet. A választott nyelvet kérjük, hogy az absztrakt feltöltésekor jelöljék meg. A besorolás oral vagy poszter szekcióba témánként a szakmai bizottság döntése után készül el. A jelentkezés részletei a rendezvény honlapján találhatóak: http://phd.kmcongress.com/

A Doktori Iskola jóvoltából minden előadás szekció egy kiemelkedő előadója utazási támogatásban részesül a szakmai zsűri döntése nyomán.A Tudományos Napok jó lehetőség a kapcsolatteremtésre és egymás munkáinak megismerésére.A konferencia az Új Nemzeti Kiválósági Program hivatalos rendezvénye, amelyen a 2018-ban támogatást elnyert doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok mutatják be tudományos eredményeiket.
A konferencia kötelezően választható (KV ) PhD kurzusként meghirdetésre került a Neptunban. (1 kreditpont a részvétel absztrakt nélkül, 2 kreditpont a poszter vagy oral szekcióban történő részvétel, 3 kreditpont szekcíó díjazott)
Idén is érdemes lesz ellátogatni a PhD Napokra!

Doktori Iskola
Doktorandusz Önkormányzat