a Semmelweis Egyetem
51 nap
11 óra
19 perc
23 mp

Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság (KRI) az egyetem központi kommunikációs és rendezvényszervezéssel összefüggő feladatait két, az igazgató alá tartozó csoporttal  látja el.

A KRI kommunikációs csoportjának feladata az egyetem központi honlapjának tartalmi frissítése a beérkező információk alapján, emellett cikkek írása az egyetemi hírportál és a Semmelweis Egyetem Újság számára, közösségi médiatartalmak, fotók, filmek és alhonlapok készítése, továbbá az egyetemi fotóarchívum gondozása.

Az igazgató és a sajtóreferens tartja a kapcsolatot a külső sajtóval, interjúkat és sajtóeseményeket szerveznek, heti témaajánlókkal generálják az egyetemről szóló pozitív híreket. Az KRI munkatársai napi sajtófigyelést készítenek, amely bárki számára elérhető a Médiasarok honlap belső hálózatra visszatartott felületén, továbbá közzéteszik a honlapon a hirek@semmelweis-univ.hu címre érkezett egyetemi eseményeket.

A kommunikációs csoportvezető gondozza az egyetemhez kapcsolódó központi magyar nyelvű kiadványok tartalmát, az angol nyelvű kiadványok a KRI és Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága együttműködésében készülnek. Ugyancsak a kommunikációs csoporthoz tartozik a Semmelweis Egyetem Újság szerkesztése, valamint az egyetem magyar nyelvű online közösségi felületeinek (Facebook, Youtube, Instagram) gondozása. A honlapért felelős szerkesztő készíti a beérkezett igények alapján a központi egyetemi alhonlapokat, és képzéseket tart ezek működtetéséhez.

A rendezvény és kulturális csoport szervezi a központi-, lakossági- és szalon-rendezvényeket, valamint egyes tudományos eseményeket, kérésre pedig szakmai segítséget nyújt az egyetemi egységeknek a rendezvényeik szervezésénél. A csoport központi e-mail címe: rendezveny@semmelweis-univ.hu

A KRI gondozza az egyetemi arculati kézikönyvet, ellenőrzi, hogy a névjegyek, borítékok ennek megfelelően készülnek-e, lebonyolítja az érmek, központi elismerések, oklevelek megrendelését. Felügyeli az ajándéktárgy boltok által kínált ajándéktárgyakat funkcionális és arculati szempontból, ellátja a szervezeti egységeket reprezentatív egyetemi ajándéktárgyakkal.

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság a hirek@semmelweis-univ.hu címen várja a szervezeti egységek eseményeivel, híreivel kapcsolatos információkat.