Betűméret: A A A

Magunkról

KRI_kKommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság (KRI) az egyetem központi kommunikációs és rendezvényszervezéssel összefüggő feladatait két, az igazgató alá tartozó csoporttal  látja el.

A KRI kommunikációs csoportjának feladata az egyetem központi honlapjának tartalmi frissítése a beérkező információk alapján, emellett cikkek írása az egyetemi hírportál és a Semmelweis Egyetem Újság számára, közösségi médiatartalmak, fotók, filmek és alhonlapok készítése, továbbá az egyetemi fotóarchívum gondozása.

Az igazgató és a sajtóreferens tartja a kapcsolatot a külső sajtóval, interjúkat és sajtóeseményeket szerveznek, heti témaajánlókkal generálják az egyetemről szóló pozitív híreket. Az KRI munkatársai napi sajtófigyelést készítenek, amely bárki számára elérhető a Médiasarok honlap belső hálózatra visszatartott felületén, továbbá közzéteszik a honlapon a hirek@semmelweis-univ.hu címre érkezett közérdekű információkat, egyetemi eseményeket.

A kommunikációs csoportvezető gondozza az egyetemhez kapcsolódó központi magyar nyelvű kiadványok tartalmát, az angol nyelvű kiadványok a KRI és Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága együttműködésében készülnek. Ugyancsak a kommunikációs csoporthoz tartozik az egyetem központi hirdetéseinek tervezése, valamint a Semmelweis Egyetem Újság szerkesztése, melyet a felelős szerkesztő végez, aki az egyetem online közösségi felületeit (Facebook, Youtube, Instagram) is gondozza. A honlapért felelős szerkesztő készíti a beérkezett igények alapján a központi egyetemi alhonlapokat, és képzéseket tart ezek működtetéséhez.

A rendezvény és kulturális csoport szervezi a központi, lakossági és szalonrendezvényeket, valamint egyes tudományos eseményeket, kérésre pedig szakmai segítséget nyújt az egyetemi egységeknek a rendezvényeik szervezésénél. A csoport központi e-mail címe a rendezveny@semmelweis-univ.hu.

A KRI gondozza az egyetemi arculati kézikönyvet, ellenőrzi, hogy a névjegyek, borítékok ennek megfelelően készülnek-e, lebonyolítja az érmek, központi elismerések, oklevelek megrendelését. Felügyeli az ajándéktárgy boltok által kínált ajándéktárgyakat funkcionális és arculati szempontból, ellátja a szervezeti egységeket reprezentatív egyetemi ajándéktárgyakkal.

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság a hirek@semmelweis-univ.hu címen várja a szervezeti egységek eseményeivel, híreivel kapcsolatos információkat.