Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs és tárgyfelvételi időszak határideje meghosszabbításra került szeptember 10-ig. Szeptember 11-15. között pótbeiratkozás (pótbeiratkozási díj ellenében).

Pótbeiratkozási, tantárgyfelvételi szándékot kérjük a phd.titkarsag@semmelweis.hu és a titkarsag.digh@semmelweis.hu címekre megküldött emailben jelezzék.

 

 

 

 

Információ a PhD képzésről: Letöltés

A 2023/2024. tanév I. félévében tanulmányaikat megkezdő PhD hallgatók részére tájékoztatót tartunk a doktori képzésről.

A tájékoztató és egyben személyes beiratkozás időpontja: 2023. szeptember 8-án 9:00 óra, helyszíne: az I.sz Patológiai és Rákkutató Intézet tanterme (Üllői út 26.).

Kérjük Önöket, hogy a Neptunban előtte tegyék aktívvá a státuszukat, vegyék fel az elvégezni kívánt kurzusokat és az adott tudományági Doktori Iskolához tartozó Kutatómunka című kurzust is. A regisztrációs időszak: 2023. augusztus 15-31.

Amennyiben a hallgató a Semmelweis Egyetemen végezte korábbi tanulmányait, NEPTUN kódja azonos lesz a korábbi képzés NEPTUN kódjával. Amennyiben nem a Semmelweis Egyetemen végezte korábbi tanulmányait, NEPTUN kódjáról emailben kap értesítést.

 

A doktori kurzusok listája a honlapon 2023. augusztus 15-től lesz megtalálható. https://phd.semmelweis.hu/public/kurzusok?szemeszter=52

 

Kérem, hogy a személyes  beiratkozáshoz hozza magával a (honlapunkról letölthető): https://semmelweis.hu/phd/dokumentumok/dokumentumtar/urlapok/2016-szeptember-1-utan-tanulmanyaikat-megkezdok-reszere/

 

  • beiratkozási lapot, kitöltve, aláírva,
  • az eredeti diplomáját és nyelvvizsga bizonyítványát(ait), és ezek fénymásolatait,
  • a „Hallgatói képzési szerződés ösztöndíjas vagy önköltséges képzésben résztvevő hallgatók számára” című nyomtatványt, kitöltve, aláírva, 2 példányban (jelenleg feltöltés alatt),
  • az eredeti erkölcsi bizonyítványt.

Tájékoztatjuk az ösztöndíjas hallgatókat, hogy a szeptemberi ösztöndíj az októberivel együtt októberben kerül utalásra.

Doktori Hivatal