A Semmelweis Egyetem Szenátusa a tehetséges hallgatóknak felkutatására és folyamatos gondozására a Semmelweis Egyetem korábbi professzoráról, Kerpel-Fronius Ödönről elnevezett tehetséggondozó programot működtet. A programban a Kiválósági Listán szereplő magyar és idegen nyelvű hallgatók közül azok vehetnek részt, akiket az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa személyes elbeszélgetés alapján arra méltónak tart. A Kiválósági Listára tanulmányi, tudományos és egyéb kiemelkedő teljesítményeket összefoglaló pályázattal az egyetem adott évfolyamán tanuló 35 éven aluli hallgatóinak kb. 5%-a kerülhet fel. A Tehetséggondozó Tanács pályázatot hirdet az egyetem összes hallgatójának, a Doktori Iskola I-II. éves tagjainak, és a Rezidensek számára arra, hogy a Kiválósági Listára kerüljenek.

A pályázat online a https://semmelweis.hu/kerpel/2023/02/02/programba-valo-felvetel-2023/ címen érhető el. A pályázatokat az office.kerpel@gmail.com e-mail címre elektronikusan (a kitöltött pályázati űrlap csatolt fájlként való beküldésével) kell benyújtani.

 

Pályázati határidő: 2023. március 2.

 

A tehetséggondozó programról szóló további információ a kerpel.semmelweis.hu honlapon található, vagy a Diákcentrum Kerpel irodában személyesen is lehet érdeklődni. (1089. Budapest, Orczy út 2-4.)

 

 

 

Prof. Dr. Fekete György
a Tehetséggondozó Tanács elnöke

 

Prof. Dr. Szabó Attila
a Tehetséggondozó Tanács titkára