A Semmelweis Egyetem pótfelvételt hirdet ösztöndíjas vagy önköltséges képzés szerinti doktori (Ph.D) tanulmányokra a 2021/2022. tanévtől induló képzési időre az orvostudomány és társadalomtudomány területén akkreditált doktori iskolákba.

 

A doktori képzésre egyetemi végzettséggel rendelkezők, vagy olyan egyetemi hallgatók jelentkezhetnek, akik okleveleiket a beiratkozásig megszerzik.

 

A felvételi jelentkezés benyújtásának határideje 2021. augusztus 8.,   a pályázatot a titkarsag@phd.semmelweis-univ.hu címre kérjük megküldeni egy zip file-ban, melynek címe a pályázó neve. (Kérjük a tárgyban megjelölni, hogy Pótfelvételi 2021)

 

A regisztrációs díj  9000 Ft, melynek befizetése átutalással történik.

A regisztrációs díjjal  kapcsolatban  kérem, hogy küldje el  Márczis Anitának (marczis.anita@dent.semmelweis-univ.hu) és Biró Aliznak  (biro.aliz@phd.semmelweis-univ.hu) a következő adatokat: név, cím, személyigazolvány szám, telefonszám, email cím cég esetén: cégnév, székhely, adószám, telefonszám.

 

A díj fizetésének intézésére   július 25-ig van lehetőség, vagy pótlólag augusztus 10-től.

 

A felvételi beszélgetésekre várhatóan 2021. augusztus 11-24 között  kerül sor.

 

Felvétel esetén a beiratkozást követően az Egyetem és az állami ösztöndíjasok, illetve az önköltséges doktoranduszok között hallgatói jogviszony jön létre.

 

Az ösztöndíj jogosultság 2021. szeptember 1-től 48 hónapon keresztül  (amennyiben sikeres komplex vizsgát tesz a 4. félév után).

 

( Az ösztöndíj  első utalása 2021. októberben történik)

Letölthető dokumentumok:

Felvételi lap

Jelentkezési lap (kérjük egy aláírt pdf ben és egy Word file-ban is küldje be)

Dr. Benyó Zoltán
a Doktori Tanács elnöke