a rendezvény az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009
projekt támogatásával valósult meg

 

 

Közel 250 előadást és posztert mutattak be a PhD Tudományos Napokon

 

Kedves PhD Hallgatók!

 

Idén is megrendezésre kerül a PhD Tudományos Napok, melynek célja, hogy lehetőséget adjon eddigi kutatási eredmények bemutatására, egyben az előadói képességek és prezentációs technikák fejlesztésére, továbbá jó lehetőség a kapcsolatteremtésre és egymás munkáinak megismerésére. A programon a társegyetemek hallgatói is részt vesznek.

A konferencia időpontja és helyszíne: 2021. július 7-8. Elméleti Orvostudományi Központ (Budapest, Tűzoltó utca 37-47.)

A konferencia alapvetően személyes jelenléttel kerül megszervezésre, de a hallgatóság részére online részvételt is biztosítunk.

A szervezők folyamatosan ellenőrzik a járványhelyzetre vonatkozó információkat, a hatályos rendelkezéseket és tájékoztatják a résztvevőket változás esetén.

A konferenciára a konferencia honlapján lehet regisztrálni és absztraktot feltölteni: https://phd.kmcongress.com/

 

Az absztraktok leadásának határideje: 2021. június 15. Kizárólag angol nyelvű absztraktot lehet beküldeni, az absztraktokból online absztrakt füzet készül.

A poszter vagy előadás prezentációk nyelve magyar és angol is lehet. A választott nyelvet kérjük, hogy az absztrakt feltöltésekor jelöljék meg. A besorolás előadás vagy poszter szekcióba témánként a szakmai bizottság döntése után készül el.

A konferencia az Új Nemzeti Kiválósági Program hivatalos rendezvénye is, amelyen a 2020-ban támogatást elnyert doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok bemutathatják tudományos eredményeiket. Felhívjuk a 2020. évi ÚNKP nyertes doktorandusz és doktorjelöltek figyelmét, hogy a konferencián történő részvétel számukra kötelező.

A konferencia kötelezően választható (0091-KV 0091-KVA 0092-KV 0092-KVA) PhD kurzusként meghirdetésre kerül a Neptunban, mely Kelemen Dávid Márk tanulmányi ügyintéző segítségével vehető fel. (kelemen.david@semmelweis-univ.hu)

A kreditpontok meghatározása az alábbiak szerint történik:

-Személyes részvétel és a plenáris előadásokból készült 3 sikeres teszt megléte : 1 Kredit
(tesztenként minimum 40% elérése és a három teszt alapján minimum 60% elérése)
-Poszter vagy előadás szekcióban történő részvétel: +1 Kredit
-Szekció díjazott: +1 Kredit

Felhívjuk figyelmüket, hogy kreditpont beszámítására csak személyes jelenlét esetén van lehetőség.

 

Szeretettel várunk mindenkit az idei PhD Tudományos Napokra, mely a tudományos rendezvények mellett gazdag kulturális és szociális programokat is kínál!

    Dr. Benyó Zoltán                                                 Dr. Szőke Dániel
a Doktori Tanács elnöke                             a Doktorandusz Önkormányzat  
                                                                                          elnöke