Gyakran ismételt kérdések

Hol találom a fejlesztések áráról való tájékoztatást?

Az árakról bővebb tájékoztatást emailben tudunk adni. Bátran keressenek minket a pak.ce@semmelweis.hu email címen, ha bármilyen kérdésük merülne fel!

Bejöhet-e a szülő a foglalkozásokra?

Foglalkozásaink egyik fontos eleme a szülők tanítása, hogy az fejlesztésen tanultakat az otthoni környezetben is tudják használni, ezért különösen kisgyermekkorban javasoljuk, hogy a gyerekek a szülővel együtt vegyenek részt a foglalkozásokon. Nagyobb, önállóbb gyerekeknél a szülőknek nem szükséges bent maradni a fejlesztésen. Az első vizsgálaton tapasztaltak alapján ezt is megbeszéljük a családdal.

Hány órás fejlesztést érdemes választanom a gyerekemnek?

A közös munkát mindig egy másfél órás felvételi vizsgálat előzi meg. Ennek eredményét látva a konduktorok és a szülő, vagy páciens közösen döntik el, hogy mi lenne a legmegfelelőbb foglalkoztatási forma (egyéni vagy csoportos), továbbá, hogy a fejlesztés hány órában lenne ideális a gyermek vagy felnőtt számára.

Szükséges-e beutaló a fejlesztésre?

Fejlesztéseinkre nem szükséges beutaló, de kérjük, hogy az első vizsgálatra hozzák magukkal gyermekük releváns orvosi papírjait, pedagógiai szakvéleményét, ha van.

Hogyan jelentkezhetek az intézetbe?

Ha szeretne jelentkezni, hozzánk kérjük töltse ki a honlapunkon található jelentkezési lapunkat.

Ha kérdése van keressen minket a pak.ce@semmelweis.hu email címen vagy telefonon a +36 1 224 1500; +36 1 459 1500 telefonszámon, a 62451-es melléket hívva.