A nemzetközi terület

A Semmelweis Egyetem Pető András Karához tartozó Kiemelt Nemzetközi és Nemzeti Szolgáltatási Központ különböző nemzetközi projektek ellátásra hivatott a magyar családok számára nyújtott budapesti szolgáltatások mellett.

A Nemzetközi Pető Intézet a 80-as évektől fogad külföldről érkező pácienseket, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a 1990-es években megalakult az úgynevezett nemzetközi csoport. A nemzetközi részleg 4 csoporttal kezdte meg működését kezdetben angol és német nyelven majd később oroszul is. Ezzel egy időben indultak el a külföldi intervallum projektek először Angliában, majd az egész világon számos országában, például Észak-Amerikában, Egyiptomban, Izraelben, Szíriában, Jemenben, Mexikóban, Chilében, Katarban, Ausztráliában, Svájcban, Oroszországban és Japánban. Ezek közül több országban is létrejött önálló intézet, amelyek jelenleg is együttműködnek a budapesti intézettel. Például Új-Zélandon, Angliában és Izraelben.

2014-ben indult meg és jelenleg is közel 250 résztvevővel működik a határon túli magyarok konduktív intervallum fejlesztése, jelenleg is tartunk programokat Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Ukrajnában összesen 18 városban.

Budapesti intézetünk a mai napig szeretettel várja a jelentkezni kívánó családokat!

Szolgáltatásaink Budapesten térítéses formában vehetők igénybe!

Bővebb információ: a pak.ce@semmelweis.hu e-mail címen.

 

A nemzetközi terület konduktorai
A nemzetközi terület konduktorai

 

 

Csuka Pál

A nemzetközi terület igazgatója

 

 

 

 

 

Sirályné Hardi Margit

Csoportvezető Konduktor