Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 24.
391898 Összes oltás

A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága felügyeli és koordinálja a Semmelweis Egyetem azon csereegyezményes kapcsolatait, melyek bilaterális egyezmények keretében teszik lehetővé, hogy egyetemünk legtehetségesebb polgárai pályázat útján a külföldi társintézménynél folytassanak gyakorlatot vagy kiegészítő tanulmányokat.

A fenti egyezmények keretében külföldi hallgatók és oktatók számára is lehetőség nyílik, hogy szakmai gyakorlatukat a Semmelweis Egyetem valamely intézetében, klinikáján tölthessék el.

A hosszú évek óta jól működő, kiterjedt együttműködési lehetőségeknek köszönhetően a Semmelweis Egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak több országban, Európán belül és kívül – többek között Németországban, Japánban és Kanadában, vagy az USA-ban – lehetőségük van a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága által minden évben meghirdetett pályázatok elnyerésére.

 Az aktuális pályázati lehetőségekről és a jelentkezés feltételeiről az alábbi menüpontban itt tájékozódhat. A kint szerzett tapasztalatokról a hallgatók és oktatók élménybeszámolók és interjúk formájában számolnak be, melyek pedig  itt olvashatók.