A Semmelweis Egyetem széles választékban kínál angol nyelvű rövidprogramokat orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti és egészségügyi szakemberek, valamint nemzetközi hallgatók számára. A hatékony és célzott tanulási élmény érdekében a kurzusok limitált létszámkerettel elérhetőek, időtartamuk 1 nap és 2 hét között mozog. A teljes kurzuskínálat a lenti linken megtekinthető.

A tematikus, adott időpontokra meghirdetett kurzusokon kívül a Semmelweis Egyetemen egyéni igényekre kialakított, egyedi ajánlatok is elérhetőek az érdeklődő hallgatók, szakemberek és csoportok számára.  Ezek a személyre szabott programok mélyreható betekintést nyújtanak az egyetem nemzetközi oktatásába, tudományos kutatásába és betegellátási tevékenységeibe, miközben értékes szakmai és kulturális élményeket is kínálnak.

A résztvevők klinikai gyakorlatokban is részt vehetnek, ahol a betegellátást a legmagasabb szinten gyakorolhatják. Az új technológiákhoz és több mint 40 betegellátási intézethez való hozzáféréssel a résztvevők gyakorlati készségeket fejleszthetnek és szakmai kapcsolatokat építhetnek ki egy dinamikus és támogató környezetben.

INTERNATIONAL SHORT COURSES AND TRAININGS