Betűméret: A A A

Pácienseinknek

Üdvözöljük Klinikánk honlapján!

A Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján történő kezelés az alábbi feltételekkel történik:

  1. Klinikánkon a fogászati kezelést egyetemi hallgatók végzik, orvosi felügyelet mellett.
  2. Pácienseink kezelése gyakorlatok keretében történik, egy teljes kezelés több gyakorlatot is igénybe vehet.
  3. A kezelések során készült felvételek és diagnosztikus segédeszközök (pl. röntgenfelvételek, fotók, hang-, és videofelvételek) a Klinika tulajdonát képezik és oktatási célokra, valamint tudományos publikációkhoz név nélkül felhasználhatók.
  4. A hallgatók által végzett kezelések térítésmentesek, de a közben készült technikai
    munkák díjkötelesek (korona, inlay, onlay, csap), illetve meghatározott esetekben a fogtechnikai díj mellett ú.n. “klinikai hozzájárulás” is fizetendő.
  5. Telefonon nem áll módunkban időpontot adni, a hallgatói gyakorlatokra bekerülés feltétele egy előzetes fogászati felmérés, amit klinikánkon a felvételes orvos végez el.
  6. A berendelési listára történő felvétel azt jelenti, hogy neve felkerült a hallgatók által kezelendő betegek közé. A listán lévő betegek visszahívása nem csak a jelentkezés idejének, hanem az oktatási szempontok figyelembevételével is történik, alapvetően a hallgatók kapacitásának megfelelően. A berendelési listára való felvétel nem garantálja a gyakorlatokra való tényleges bekerülést.
  7. A Klinikának nincsen területi ellátási kötelezettsége. A speciális ellátásra érkező betegektől beutalót kérünk.
  8. A kezelések megkezdése előtt minden esetben Anamnézis lapot és Beleegyező nyilatkozatot szükséges kitölteni. (A mintapéldányok itt olvashatók:)
 
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem