Ahhoz, hogy a szervezet stratégiai céljai megvalósulhassanak, az egyes szervezeti egységeknek, illetve az adott munkatársaknak tudniuk kell, miképpen járulhatnak hozzá a szervezeti célok eléréséhez. A munkakörökre lebontott egyéni célok azonban nem állandóak, időnként felülvizsgálatra szorulnak.
Erre ad lehetőséget a teljesítménymenedzsment, hogy a vezető és a beosztott együtt gondolhassa újra a munkaköri leírást, s amennyiben szükséges, módosíthassanak rajta.
Az ily módon létrejövő követelményrendszer nemcsak hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, de a résztvevőket is megerősíti a szakértelmükben.

Optimális esetben az egyéni teljesítmények növelésével növeljük a szervezeti teljesítményt, egy komplex rendszerben kezelve a teljesítményértékelést, a motivációs rendszert, a kompetenciafejlesztést, a minőségbiztosítást, illetve a javadalmazási döntéseket.

Témák:
– Célkitűzések (SMART)
– Teljesítményértékelés célja, formái, problémái
– A teljesítményértékelő beszélgetés
– Motivációs eszközök

A tréninget azon vezetőknek ajánljuk, akik rendszerezni szeretnék a teljesítménymenedzsmenttel kapcsolatos tudásukat, fejlődni szeretnének a célkitűzések megfogalmazásában, a teljesítményértékelő beszélgetés hatékonnyá tételében.

Ha Ön vezető, kérem válaszoljon az alábbi kérdésekre!

Szeretné, hogy:
– Munkatársai ne egy értelmetlen és kellemetlen beszélgetésnek gondolják a teljesítményértékelő beszélgetést, hanem lehetőségnek a fejlődésre és a gondolataik megosztására?
– Vezetőként a teljesítménymenedzsment egy eszköz legyen a munkatársak fejlesztésére, ne csak egy szükséges, de rossz adminisztrációs feladat?
– Vezetőként SMART célokat tudjon kitűzni munkatársai számára?
– Vezetőként a visszajelzés adása ne jelentsen nehézséget?
– Munkatársai a célkitűzésben megfogalmazottak figyelembe vételével dolgoznának a mindennapokban?

Ha legalább három kérdésre igennel válaszolt, akkor Önnek, vagy az Ön vezető beosztású kollégáinak jó szívvel ajánljuk a Teljesítménymenedzsment tréningünket.

Ideális létszám: 6-16 fő    Ajánlott időtartam: 2×7 óra  vagy  4×3,5