Tisztelt Munkatársak!

Kérjük Önöket, hogy a Klinikai Központ Járványügyi Centrumának (KKJC) egységeiben történő feladatellátásra az R/3/2020. (IV. 09.) rektori utasítás  alapján beosztott egészségügyi dolgozók vonatkozásában az időrögzítői feladatokat az alábbiak figyelembevételével végezzék. 

A módosított beosztási helyen történt munkavégzésre járó mozgóbéreket a KKJC által megadott beosztási adatok alapján az Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság munkatársai rögzítik,  és egyúttal az SAP rendszerben elkülönített rendelésszámra irányítják el. A távollétek rögzítése is ennek megfelelően történik. 

Ha az egészségügyi dolgozó az időrögzítéssel érintett időszakban a módosított beosztási helyen történt munkavégzése mellett bizonyos napokon a szokásos beosztási hely szerinti klinikán (is) végzett munkát, az ehhez kapcsolódó időrögzítői feladatokat (mozgóbér, távollét) a PTMW felületen a szokásos beosztási hely szerinti klinika időrögzítőjének kell elvégeznie. Amennyiben a távollétek és a mozgóbérek rögzítésére a számfejtés előtti zárásig (folyó hónap vonatkozásában április 28-án 10.00 óráig) nem kerül sor, akkor a mozgóbérek és távollétek jelentése és rögzítése a korábban közzétett alábbi tájékoztató szerint történik (tehát a rögzítéshez szükséges információkat – az erre szolgáló űrlapon – az idoadat.human@semmelweis-univ.hu központi e-mail címre kell elektronikus levélben megküldeni).

Végül felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tájékoztatóban szereplő áprilisi időponthoz képest a Magyar Államkincstár a főszámfejtés időpontját egy nappal, 2020. április 29-re előrehozta, az időrögzítésre ezért egy nappal kevesebb idő áll rendelkezésre.

Együttműködésüket köszönjük. 

Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság