Még jól jönne egy kredit az őszi félévben, de a hétköznapjaid már teljesen beteltek?

Fontosnak tartod a betegközpontú orvosi kommunikáció?

Szeretnél részt venni hallgatótársaid ilyen irányú továbbképzésében?

Mindig is kíváncsi voltál, hogy lesz valakiből demonstrátor?

Ha igen a válaszod, a Nyelvi intézet felhívása Neked szól!

 

Felhívás: Utólagos demonstrátori jelentkezés a Szaknyelvi Intézetbe oktatóbetegként

 

Kedves Hallgatók!

 

A Szaknyelvi Intézet interdiszciplináris együttműködésben szervezett, a Betegközpontú diagnózisközlés szaknyelvi vonatkozásai a gyakorlatban c. új blokkosított, választható kurzusára keresünk sürgősen 10 hallgatót, akik a gyakorlati foglalkozásokon a beteg szerepét eljátszanák. A kurzusokat szombati napokon október 10-én és november 7-én 11 és 19 óra között tartjuk online, az oktatóbetegek kiképzése szintén online történik október 3-án szombaton 8.30 és 10.30 között.

Prof. Dr. Kellermayer Miklós Dékán úr külön engedélyével az oktatóbeteg szerepkörben segítő hallgatók utólag még pályázhatnak a Szaknyelvi Intézet demonstrátori feladatkörére, ezért kérjük sürgős jelentkezésüket, melyet a szaknyelvi.demonstrator@gmail.com címre várunk.

Az oktatóbeteg funkciója: meghallgatja a klinikus orvos szerepét játszó hallgató általi betegtájékoztatást és diagnózisközlést, majd az előzetesen elsajátított professzionális módon feed-backet ad arról a hallgatónak és a csoportnak. A részvétel az oktatóbeteg-képzésen, valamint a két kurzus teljes időtartama alatt kötelező.

Szeretettel várjuk Önöket a Szaknyelvi Intézetben!

https://semmelweis.hu/szaknyelv/demonstratori-megbizasok/aok/

Dr. Fogarasi-Nuber Katalin

igazgató

 

Az érvényes demonstrátori pályázathoz szükséges az alábbi formanyomtatvány kitöltése, valamint egy fél-egy oldalas motivációs levél, melyben az esetleges korábbi orvosi kommunikációs és szaknyelvi tapasztalataid mellett írd meg, hogy miért szeretnél a Betegközpontú diagnózisközlés szaknyelvi vonatkozásai a gyakorlatban című tárgy demonstrátora lenni.

https://semmelweis.hu/aok/files/2020/07/DEMONST%C3%81RTORI-%C3%96SZT%C3%96ND%C3%8DJ-P%C3%81LY%C3%81ZAT.pdf

A jelentkezést a szaknyelvi.demonstrator@gmail.com email címre küldheted el.

2020-as általános tájékoztatást a demonstrátori kinevezéssel kapcsolatban a Kar oldalán olvashattok: https://semmelweis.hu/aok/oktatas/osztondij-palyazat/

Ne feledjétek a demonstrátori kinevezés a Cseregyakorlati pályázat során plusz pontot ér!

Kérdés esetén forduljatok írjatok bátran a kulugyikoord.boe@gmail.com címre!

Sikeres pályázást kívánunk!