Tisztelt Hallgatónk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Sage kiadóval kötött Read & Publish szerződés keretében 2024. február 23-tól 100%-os központi támogatást biztosítunk a kiadó Science, Technology and Medicine csomag hibrid folyóirataiban (327 folyóirat, 73 Q1, 36 D1) történő publikálásához.

A támogatás feltétele, hogy a levelező szerző jogviszonyban legyen az egyetemmel és a Semmelweis Egyetemet tüntesse fel affiliációjaként a közleményen. A támogatott cikktípusok az eredeti közlemények, összefoglaló közlemények, valamint a rövid közlemények közül a brief communication, short report és case report besorolásúak.

A szerződés értelmében az Open Access támogatás mellet a fent említett folyóiratcsomaghoz mostantól teljes szövegű elérést is biztosítunk egyetemi hálózaton keresztül.

A támogatás további részleteiről, valamint a támogatott folyóiratok listájáról a Központi Könyvtár honlapján, az Open Access publikálás támogatási szerződések pont alatt olvashat: https://lib.semmelweis.hu/oa_pub_szerzodesek

Amennyiben kérdése adódna az Open Access támogatás menetéről, vagy a folyóiratok eléréséről, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az ejournals@semmelweis.hu email címen.

Az Open Access támogatási lehetőségekről az alábbi linkről tájékozódhat:

https://lib.semmelweis.hu/oat