Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs és tárgyfelvételi időszak határideje meghosszabbításra került szeptember 10-ig. Szeptember 11-15. között pótbeiratkozás (pótbeiratkozási díj ellenében).

Pótbeiratkozási, tantárgyfelvételi szándékot kérjük a phd.titkarsag@semmelweis.hu és a titkarsag.digh@semmelweis.hu címekre megküldött emailben jelezzék.

 

Tájékoztatjuk a Ph.D. hallgatókat, hogy a 2023/2024. tanév I. félévére történő beiratkozás és tárgyfelvétel a Neptunon keresztül történik 2023. augusztus 15 –augusztus 31. között.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy struktúraváltás miatt a Neptunban új képzési soron (képzési kódban “23” szerepel)  tudnak regisztrálni.

Passzív félév esetén kérjük az alábbi formanyomtatványt a Doktori Hivatal részére megküldeni.(link)

A Doktori Hivatalban a 2. ,3., 4., 5., 6., 7. és 8. félévre regisztráló hallgatóknak nem szükséges személyesen megjelenni.

A doktori kurzusok listája augusztus 15. után a honlapon megtalálható lesz:  https://phd.semmelweis.hu/public/kurzusok?szemeszter=52

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Kutatómunka kurzus felvétele valamennyi félévben (komplex vizsga után is) szükséges.

A beiratkozás feltétele az önköltséges hallgatók esetében az önköltség befizetése 2023. szeptember 30-ig.

Pótbeiratkozás: 2023. szeptember 1-7. között lesz. Pótbeiratkozási díj: 11 600  Ft.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szeptemberi ösztöndíj kifizetése az októberivel együtt történik.

Kérjük, hogy további kérdéseikkel forduljanak a Doktori Hivatal munkatársaihoz a phd.titkarsag@semmelweis.hu emailcímen.

Doktori Hivatal