Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia
Konferencia felhívás

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata idén is, immáron 11. alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2022).
Rendezvényünk az idei évben online formában, az MS Teams felületén kerül megrendezésre, 2022.  november 25-26. között.

A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, személyes és szakmai kapcsolatok, valamint együttműködések kiépítésére.

Valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését.

A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás vagy poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, magyar nyelvű prezentációkat csak korlátozott számban fogadunk el.

A rendezvény tudományos tartalmának szélesebb körben való megismertetése érdekében előadóink számára publikálási lehetőséget biztosítunk a konferencia ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében.

A tudományos absztraktok a regisztrációt követően 2022. október 7. napjáig tölthetők fel a konferencia weblapjára.

A konferenciakötetbe szánt tanulmányokat 2023. január 6. napjáig lesz lehetőség az info.idk@pte.hu címre e-mailben megküldeni.

Regisztrációs díj: 5000 Ft

Amennyiben beküldik a Doktori Hivatalba a regisztrációjuk másolatát, úgy a Doktori Iskola átvállalja a regisztrációs díj befizetését.

Bővebb információkért kérjük, keresse fel a konferencia weboldalát illetve figyelje a konferencia Facebook oldalát.

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjai felé az info.idk@pte.hu e-mail címen!

Részvételében bízva, üdvözlettel,
Balogh Márton
elnök
Pécsi Tudományegyetem
Doktorandusz Önkormányzat