Tisztelt PhD Hallgató!

Köszönjük, amennyiben az oltottsági/mentességi igazolását  a Neptunban feltöltötte január 25-ig.

A  január 25-i határidő után  a Neptun felületre az igazolások már nem tölthetők fel, mert a rendszert lezárták.

Az  igazolásokat február 15-ig a  Doktori Hivatalban tudják személyesen  bemutatni, vagy-  amennyiben hozzájárulnak adataik ilyen módon történő kezeléséhez -,   a  titkarsag@phd.semmelweis-univ.hu  email címre  megküldhetik.

Az EDT elnökének engedélyével beiratkozhatnak azok a hallgatók és egyéni fokozatszerzők is, akiknek a   témavezetője az EDT elnöke részére a Doktori Hivatalba megküldött, a tudományági doktori iskola vezetője által ellenjegyzett nyilatkozatban igazolja, hogy a hallgató a kutatását Semmelweis Egyetemen kívül végzi és munkájához, ill. képzéséhez az Egyetem területére történő belépés a   szemeszter során nem szükséges.

Az oltottsági/ mentességi igazolásokat  a Doktori Hivatal munkatársainak kell ellenőrizni.

Az RKE/9/2021.(XII. 16.). utasítás  (https://semmelweis.hu/phd/rke-9-2021-xii-16-sz-rektori-kancellari-klinikai-kozpont-elnoki-utasitas/ )  alapján csak a megfelelő igazolásokkal (a  3 oltást igazoló dokumentum, vagy a mentességet  igazoló dokumentum) rendelkező hallgató jogviszonya lehet aktív a tavaszi félévben,  ennek hiányában  a félév passzívra történő átállításáról kell intézkedni.

Köszönjük együttműködésüket.

Üdvözlettel:

Doktori Hivatal