A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata az idei évben negyedik alkalommal rendezi meg a „MedPECS2021 – Medical Conference for PhD Students and Experts of Clinical Sciences”elnevezésű tudományos konferenciát.
 
Rendezvényünk kiemelt célja, hogy lehetőséget nyújtson a különböző orvos-, egészség-, és gyógyszertudományi területeken végzett kutatási eredmények bemutatására szakmailag elismert kutatók által vezetett szekcióüléseken előadás vagy e-poszter prezentáció formájában. A konferencia kiváló alkalom szakmai kapcsolatok ápolására és új együttműködések kiépítésére, az előadói és vitakészség fejlesztésére.
Az idei konferencia programjában kiemelt figyelmet szentelünk olyan tudományos munkáknak, amik a SARS-CoV-2vírus okozta fertőzés és a betegség kezelésével, megelőzésével, a szövődményekkel, valamint a pandémia társadalmi és gazdasági hatásaival foglalkoznak. Biztatunk mindenkit a témához kapcsolódó kutatási eredmények bemutatására!
 
A konferencia tervezett időpontja:2021. május 15. (szombat)
A konferencia helyszíne:Microsoft Teams (online)
A konferencia hivatalos nyelve:angol
A konferencia honlapja:MedPECS21 (phdpecs.hu)
A részvétel ingyenes, azonban a honlapon keresztül szükséges regisztrálni, és a tudományos absztraktok feltöltésére is weboldalunkon van lehetőség.
Regisztráció és absztraktbeküldés határideje:2021. április 9.