Kedves Doktoranduszok, Doktorjelöltek,
 
A Semmelweis Egyetem Doktorandusz Önkormányzat Választásokon szeptember 1-16-ig van lehetőségetek szavazni. A Választásokról minden részletes információt az alábbi linken találtok:
 
Tájékoztatlak Benneteket, hogy az állandó urna  a Doktori Hivatalnál érhető el (Semmelweis Egyetem Rektori épülete, Budapest, 1085, Üllői út 26. sz. fsz. 8-9.) hétfőtől csütörtökig 08:00-16:00-ig, pénteken 08:00-13:30-ig.
 
Egyéb mozgó urnák segítségével lesz még lehetőségetek szavazni, melyek a nagyobb létszámú kurzusokon és épületekben kerülnek majd kihelyezésre, ezek helyszínét és időpontját a Választási Bizottság legkésőbb az urna megjelenése előtti napon teszi közzé a fenti honlapon.
 
Köszönjük megértéseteket és mindenkit buzdítunk a szavazásra! Ne feledjétek az eredményes választáshoz legalább a nappali tagozatos doktoranduszok 25%-nak szavazatát el kell érjük! Kérünk benneteket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a szavazás alkalmával ügyeljetek a higiéniás szabályok betartására, és az orrot is fedő maszkviselésre!
 
Üdvözlettel,
Dr. Szőke Dániel
elnök
Semmelweis Egyetem Doktorandusz Önkormányzat