A Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Osztálya biológus vagy azzal rokon végzettségű munkatársat keres Ph.D. hallgatói munkakörbe.

 Kutatási téma: A meddőség kezelése során alkalmazott laboratóriumi módszerek hatékonyságának vizsgálata, új módszerek kidolgozása és bevezetése.

 A megfelelő jelölt, sikeres Ph.D. felvételi eljárást követően megismerkedhet a meddőség kezelése során alkalmazott laboratóriumi eljárásokkal és részt vehet az Embriológiai Laboratóriumban végzett alábbi kutatási tevékenységekben:

  • Az in vitro fertilizációs kezelések során létrejött petesejtek, zigóták és embriók morfológiai jellemzőinek, fejlődési dinamikájának vizsgálata, a fejlődő embriók életképességének előrejelzése céljából.

  • Az in vitro fertilizációs kezelések során alkalmazott embriótenyésztési rendszerek hatékonyságának vizsgálata és továbbfejlesztése.

  • A petefészekszövet fagyasztás és átültetés eredményességének vizsgálata, a fagyasztás-felolvasztás módszereinek továbbfejlesztése.

Jelentkezési határidő: 2015. április 30.

 Jelentkezés feltétele: felsőfokú végzettség biológia vagy élettudományok területén (M.Sc. diploma, vagy 2014/15/II. félévében befejeződő M.Sc. képzés), angol nyelvtudás

 Jelentkezés: önéletrajz és motivációs levél elküldésével, dr. Fancsovits Péter tudományos főmunkatársnál (fancsovits.peter@noi1.sote.hu; tel: 06 20 825 0520)