A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Doktorandusz Önkormányzata, valamint az MTA Pécsi Területi Bizottságának Biológiai Tudományok Szakbizottsága 2013. szeptember 11-12. között megrendezi a 2nd International Doctoral Workshop on Natural Sciences elnevezésű nemzetközi konferenciát, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

A Workshop a tavalyi nagy sikerre való tekintettel mostanra két naposra bővül, ezzel még szélesebb lehetőséget nyújtva a fiatal kutatóknak tudományos eredményeik bemutatására.

A konferencián a természettudomány, az egészségtudomány, valamint az elméleti és klinikai orvostudomány területén elért új kutatási eredmények kerülnek bemutatásra előadások és e-poszterek, valamint interaktív kerekasztal-beszélgetések formájában.

Időpont: 2013. szeptember 11-12.
Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Elméleti Tömb
Cím: 7624 Pécs, Szigeti út, 12.
A Doctoral Workshop hivatalos nyelve angol.
Regisztrációs díj nincs.

A felsorolt tudományterületekkel foglalkozó PhD-hallgatók és fiatal kutatók mellett várjuk az alap- és mesterképzésben résztvevő, kiemelkedő tudományos munkát végző hallgatók jelentkezését is. A beküldött absztraktokat tudományos szakmai bizottság értékeli és dönt azok befogadásáról. A Workshopot követően lehetőség van a bemutatott eredményeket ISSN-számmal ellátott absztraktkötetben megjelentetni, emellett a PTE PhD-hallgatói a részvételért kreditpontban részesülhetnek.

A Workshop kísérőprogramjai között szerepel grill- és koktélparti a Monarchia Étteremben illetve a Sörházban, valamint gálavacsorával egybekötött exkluzív borkóstoló a villányi Gere Pincészetben.

A konferencia fővédnöke Prof. Dr. Koller Ákos, a PTE Általános Orvostudományi Karának tudományos dékánhelyettese.

Bővebb információ a letölthető dokumentumban vagy a konferencia hivatalos oldalán.