Tisztelt Doktorandusz Hallgatók!

Az elmúlt évhez hasonlóan a Neptun rendszerben meghirdetésre kerültek a 2013-14-as tanév őszi kurzusai, amelyekre a már a képzésben résztvevő hallgatóknak 2013. május 16. és május 31. között előjelentkezniük kell.
 
Ha meghirdetett kurzusra jelentkezők száma június elejére nem éri el a megjelölt minimumot a kurzusvezetőnek lehetősége van arra, hogy a kurzust ne indítsa el szeptembertől. Ilyen esetekben a hallgatók visszajelzést kapnak, ha az általuk kiválasztott kurzus valamilyen okból elmarad és helyette felvehetnek más kurzust. Az induló kurzusokra való végleges jelentkezés 2013 szeptemberében, a beiratkozás időszakában lesz. 

A tárgyfelvétel a Neptun rendszeren keresztül (http://neptun.sote.hu ) az alábbi módon történik: 
Tárgyfelvétel folyamata (tárgyjelentkezés, kurzusjelentkezés)

A Doktori Tanács az alábbi pontban szigorította a kurzusfelvételek adminisztrálását:

Sz. 162d. Az előzetesen jelentkezett hallgatóknak a beiratkozás során a jelentkezéskor megjelölt kurzusokat fel kell venniük indexükbe. A felvett kurzust kizárólag az utóvizsgadíj megfizetése mellett lehet törölni. Amelyik hallgatónak négy vagy annál több eredménytelenül (sikeres vizsga nélkül) zárult kurzus szerepel az indexében, annak az abszolutóriumhoz 18 kreditet kell teljesítenie.

Az EDT 5/2012. (02.27.) sz. határozata: Az EDT egyhangúan (15-igen, 0-nem, 0-tartózkodás) elfogadta, hogy az utóvizsgadíj 3000 Ft legyen.

Kérjük a doktorandusz hallgatókat a fenti időpont betartására!

Budapest, 2013. május 14.
Doktori Titkárság