Idén a gyereknap, egy megvalósult álom, a megújult játszótér átadásával együtt kerülhetett megrendezésre.

A befogadó játszótér elkészülésére majdnem 3 éve vártak a gyerekek. A régi, rossz játékok elbontásra kerültek, melyek helyett új mérleghinta, kerekesszékes  hinta, egyéb hinták, fészekhinta, megújult a homokozó, 3 db rugós játék került átadásra a felújított várunk mellett. Kialakításra került egy kis domboldal, ami télen szánkózásra is alkalmas lesz, de addig is kiváló járásgyakorlatnak is, az ügyes gyerekek részére.

A megvalósulásért köszönetet mondunk fenntartónknak, a Semmelweis Egyetemnek és a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványnak (TEGYA).

A játszóteret rektori kabinetvezető-helyettes asszony, dékán asszony és kari gazdasági igazgató asszony, intézményvezető úrral együtt adták át.

Dékán asszony egyenesen Illyefalváról érkezett hivatalvezető kolléganőjével, hogy ismételten megmutassa, hogy mennyire fontos számára a személyes jelenléte a köznevelésben dolgozó kollégákkal történő kapcsolattartás.

Kimagasló volt a rektori kabinetvezető-helyettes asszony és az új kari gazdasági igazgató asszony támogató jelenléte. Találkozhattak diákjainkkal és a kollégákkal. Közös beszélgetés során, a rektori kabinetvezető-helyettes asszony kiemelte a pedagógusok, konduktorok magas szakmai felkészültségét, az asszisztensek elkötelezettségét. Kari gazdasági igazgató asszony alapfeladataink  ellátása céljából maximális támogatásáról biztosított bennünket.

A szülői közösség idén is oroszlánrészt vállalt a gyermeknap szervezésében, az egész napot átfogó programok megvalósulásában. A szülői szervezés jóvoltából 3 póniló várta a gyermekeket, tízóraira a gyerekek finom gyümölcsöket, zöldségeket kaptak. Ebédre  pizza és a palacsinta, no meg egy kis édesség került az asztalra. Nagyon szépen köszönjük!

Az MVM  gyereknapi köszöntőjét mindenki a saját csoportjában nézte meg, külön köszönjük az ajándékokat, a Waboba labdát és támogatásukat!
 
A ligetes játszóterünk mellett, Kaláka koncert kezdődött az udvaron Kucsák István kollégánk és Aux Mátyás, volt diákunk szervezésében.
Kollégista diákjainknak este pattogatott kukoricával, hot-doggal, közös moziélmény valósult meg.
 
Minden gyermek nevében nagyon köszönjük az áldozatos munkát, figyelmességet, támogatást!
 

Galéria

7kép