Elérhető témakörök:

  

 


 

Mobiltelefon kapcsolattartók, SIM kártya igénylés, napi ügyintézés

Kérjük dolgozóinkat, hogy a mobiltelefon témában felmerülő ügyekben minden esetben a szervezeti egységük által kijelölt kapcsolattartó munkatársat legyenek szívesek megkeresni!

Az egyetemi hivatali mobiltelefon flotta lehetőségeivel és szolgáltatásaival, valamint a már meglévő előfizetésekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, kérésekkel és problémákkal, továbbá az új igényekkel a szervezeti egységeknél kereshető kapcsolattartók (témafelelősök) listája az alábbi linken érhető el:

Mobiltelefon kapcsolattartók listája〉 – A listában a szervezeti egységek rövidített megnevezése látható.

Új SIM kártya igénylése: kizárólag a szervezeti egységek vezetői által írásban kijelölt kapcsolattartó által az Operatív Irányító Központ (OIK) számára megküldött email-ben lehetséges.

Az igénybejelentésnek tartalmaznia kell az igényelt SIM kártya mennyiségét és a kiválasztott csomagokat (alap, korlátlan, adat). A SIM kártya ezt követően 5 munkanapon belül, körpostával érkezik meg az Informatikai Igazgatóságtól a szervezeti egységhez.

Napi ügyek intézése: a kapcsolattartó kollégák jogosultak a szervezeti egységnél felmerülő igényeket és problémákat továbbítani az Operatív Irányító Központhoz, illetve sürgős intézkedést igénylő esetekben (pl. elveszett SIM kártya tiltása) közvetlenül a Magyar Telekom telefonos ügyfélszolgálatához.

A Magyar Telekom-nál e-mail-es ügyintézés csak az Operatív Irányító Központon keresztül lehetséges.

A Magyar Telekom Pontokon a Központosított Közbeszerzésben kiszolgált ügyfelek számára a személyes ügyintézés nem elérhető.

Kapcsolattartó regisztráció: a szervezeti egységeknél mobiltelefon ügyintézésre kijelölt kapcsolattartó személyek regisztrációjához, illetve a személyükben és/vagy adataikban bekövetkezett változások követéséhez kérjük az alábbi adatlapot olvashatóan kitölteni, valamint a szervezeti egység vezetőjének aláírásával, lebélyegezve, PDF formátumban az Operatív Irányító Központhoz megküldeni az oik@semmelweis.hu címre.

A kapcsolattartók a 24 órában elérhető, T-Systems Magyarország Vállalati Ügyféltámogatási Központnál az úgynevezett „folyószámla szintű jelszó” birtokában telefonos ügyintézést kezdeményezhetnek, az egyetemi mobiltelefonról és vezetékes mellékállomásról 01400 szám tárcsázásával, majd a főmenüben a 2-es és 1-es gombok megnyomásával. Fontos részlet, hogy dedikált ügyintéző nem áll rendelkezésünkre, ezért a gépi szöveg elején két alkalommal is elhangzó, ’#’ billentyűvel választható menüpontot ne tessék kiválasztani, meg kell várni a főmenüt!

A telefonos ügyintézéshez szükséges „folyószámla szintű jelszó” a regisztrációt követően, e-mail-en érkezik meg a kapcsolattartó kollégákhoz.”

ADATLAP〉

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Mobiltelefonok beszerzése

1.) Alap és prémium kategóriás mobiltelefonok elérhetők az Informatikai Főigazgatóság raktárában, a Mercatus Webáruházon keresztül.

2.) A mobiltelefon termékcsoport 2021.08.25.-től ismét elérhető a Központosított Közbeszerzésben.

A keretmegállapodások azonosítói:

 • DKM01MTEL21 („Nyomógombos, Androidos alap-, közép- és felsőkategória, illetve víz-, por- és ütésálló készülékek beszerzése”);

 • DKM02MTEL21 („iOS-t gyárilag futtatni képes telefonok beszerzése”).

A szervezeti egységek részéről a beszerzés az általános egyetemi eszközbeszerzési szabályok szerint, BML lappal indítható.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

 

E-SIM és Multi-SIM szolgáltatások elérhetősége

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a Központosított Közbeszerzés (Digitális Kormányzati Ügynökség – DKÜ) keretében kiszolgált intézmények, így a Semmelweis Egyetem számára is érhetőek az E-SIM és Multi-SIM szolgáltatások

Az E-SIM díjmentes, míg a Multi-SIM szolgáltatás havidíja bruttó 198 Ft SIM/E-SIM kártyánként.

A szolgáltatások részletes leírása az alábbi (lakossági) oldalakon olvasható:

E-SIM: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/e-sim

Multi-SIM: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim

Igénylés a szokásos szolgálati úton lehetséges, a klinikai/intézeti kapcsolattartókon keresztül az Operatív Irányító Központnál.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Kedvezményes mobiltelefon lehetőségek családtagok számára

A Semmelweis Egyetem 2004. évtől aktív és azóta többször megújult Yettel (volt Telenor) Dolgozói Mobil Flottája továbbra is kedvezményes hang- és adatalapú díjcsomagokkal, valamint készülékvásárlási lehetőségekkel várja dolgozóinkat és családtagjaikat.:

Elérhető szolgáltatások és díjcsomagok – 2023. októbertől.

Aktuális mobiltelefon készülék árlista.

Telefonos ügyintézéshez hívja a +36 20 919-8809 számot hétfőtől-péntekig 9:00-től 17:00 óráig (ez a leggyorsabb és legoptimálisabb megoldás)!

A Yettel Ügyfélszolgálata beazonosítja a hívót, melyhez szükség lesz az alábbi dokumentumokra:

 • Személyi igazolvány,
 • Lakcím kártya,
 • Adókártya vagy jogosítvány.

A telefonos megrendelést előkészítik és továbbítják, majd az ügyfélszolgálat visszahív a 06-20/200-0000 számról, ahol rögzített vonalon történik a szerződéskötés.

A megrendelt SIM kártyát és/vagy telefont a MPL futárszolgálat szállítja ki a megadott címre, vagy pedig Postapontra lehet kérni az átvételt.

 • A kiszállítás dátuma és helye szabadon választható,
 • Csak a megrendelő veheti át a csomagot!,
 • Átvételnél, az első havidíjat valamint a Telefonkészülék árát vagy kezdőrészletét kell kifizetni,
 • Átvétel után 72 órán belül automatikusan aktiválódik az előfizetés.

Személyes ügyintézés bármelyik Yettel Ponton, írásos egyetemi meghatalmazás nélkül, a személyes okmányok mellett a fényképes egyetemi belépőkártya, vagy pedig a Semmelweis Kártya bemutatásával lehetséges.

(Figyelem! Amennyiben a Yettel ügyintéző írásos egyetemi meghatalmazást kér az ügyintézéshez, mondani kell, hogy arra nincs szükség, elegendő a fényképes belépőkártya vagy Semmelweis Kártya felmutatása és ez be van jegyezve a Yettel informatikai rendszerében az egyetemi dolgozói flottához.).

Online ügyintézéshez ide kattintva letölthető a Yettel applikáció.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Mobiltelefonok garancián túli javítása

Meghibásodott, sérült mobiltelefonok és tartozékaik javítása a Magyar Telekom Központi Szervizében (csak a Telekom által forgalmazott, de nem feltétlenül ott vásárolt típusok esetén) lehetséges, személyes ügyintézés keretében.

A szerviz címe: 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 36. (A. porta, 0A.011 szoba)
Kontakt személy: Bujdosó László – bujdoso.laszlo@telekom.hu, +36 1 265-8877

A meghibásodott készülék átvételét követően a szerviz 2-3 munkanapon belül email-en ajánlatot küld a készülék javítására, mely alapján annak gazdaságossága mérlegelhető és a belső gazdasági/beszerzési folyamat elindítható. A javítás email-en megrendelhető.

A szerviz a javításról készpénzes, vagy átutalásos számlát állít ki 30 napos fizetési határidővel. Az átutalásos számlára vonatkozó igényt a készülék átadásakor, előre szükséges jelezni!

FIGYELEM!

Amennyiben az árajánlat alapján a javítást nem rendeli meg a szervezeti egység, a Magyar Telekom bruttó 3000 Ft bevizsgálási díjat jogosult számlázni (és ettől méltányossági, vagy egyéb kérésre/hivatkozásra sem fognak eltekinteni).
A készülékről a javítás során minden adat törlésre kerül, a szerviz gyári állapotában szolgáltatja vissza az Egyetem számára.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Külföldi mobiltelefon és internet használat lehetőségei és költségei

Az egyetemi SIM kártyákra hangalapú hívások és mobil internethasználat esetén egyaránt érvényes roaming díjzóna besorolás az alábbi linken érhető el:

https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/roaming_zona_besorolas.pdf

Hangalapú hívások indítása az EU díjzónában való tartózkodás (roaming) esetén hazai vezetékes és mobil hívószámokra díjmentes (csakúgy, mint a honos GSM hálózatból, tehát Magyarországról).

Belföldről külföldre és külföldről külföldre irányuló hang hívások mindenkori percdíjai ide kattintva, a Magyar Telekom Üzleti Általános Szerződési Feltételek 2. sz. mellékletében (12.6.pont) érhetők el. Az itt található percdíjakat 80%-os kedvezménnyel számlázza ki a Szolgáltató.

Hangalapú hívások költségkímélő indítása az EU díjzónán kívüli tartózkodás esetén:

1.) Világ Napi Roaming

0 perc mobil és vezetékes alapdíjas hívás és 30 db SMS kedvezmény.

Csomag tartalma:

 • Hívás fogadás
 • Adott országon belüli és Magyarország irányába történő hívás indításra
 • Küldött SMS-re
 • Érvényesség: 1 nap (24 óra)
 • Felhasználható: 66 országban
 • Dija: nettó 1990 Ft (bruttó 2527 Ft)
 • Érvényességi idő lejárta után újra rendelhető.

A kedvezményben nincs online kontroll, hónap végén érvényesül a számlában az adott 24 órában történt forgalomra.

Megrendelhető:

 • SMS-ben Magyarországról küldd a 1414 számra a kódot: +VILAGNAPI 52852, ahol a számjegyek az előfizetői jelszót jelentik
 • SMS-ben külföldről küldd a +36303444888 számra a kódot: +VILAGNAPI 52852, ahol a számjegyek az előfizetői jelszót jelentik
 • E-mailben az Operatív Irányító Központnál

FIGYELEM: az SMS-ben való aktiválás lehetőségét elutazás előtt az Operatív Irányító Központnál hívószám alapján ellenőrizni szükséges!

2.) Világ Heti Roaming

150 perc mobil és vezetékes alapdíjas hívás és 50 db SMS, e felett az adott országra érvényes, aktuális hang, illetve SMS roaming díjak érvényesek (a részletes felsorolás az oldal felső részén található országválasztást követően érhető el).

Csomag tartalma:

 • Hívás fogadás
 • Adott országon belüli és Magyarország irányába történő hívás indításra
 • Adott országon belüli és Magyarország irányába küldött SMS-re
 • Érvényesség: 7 nap
 • Felhasználható: 66 országban
 • Díja: nettó 6990 Ft (bruttó 8877 Ft)
 • Az opció időbeli érvényessége a sikeres megrendeléstől számítódik, ez egyszeri bekapcsolást jelent.
 • Az opció az érvényességi időn belül egyszer rendelhető meg, újbóli megrendeléséhez az opció deaktiválása szükséges.
 • Az opció keretében forgalmazott hívás és SMS díjak az aktuális hónap végén készülő számlában kerülnek jóváírásra.
 • Az opció az Üzleti Mobil, Speciális Üzleti Mobil 2022, illetve Egyedi Üzleti Mobil díjcsomagok mellett vehető igénybe. 

Megrendelhető:

 • SMS-ben Magyarországról küldd a 1414 számra a kódot: +VILAGHETI 52852, ahol a számjegyek az előfizetői jelszót jelentik
 • SMS-ben külföldről küldd a +36303444888 számra a kódot: +VILAGHETI 52852, ahol a számjegyek az előfizetői jelszót jelentik
 • E-mail-en az Operatív Irányító Központnál

FIGYELEM: az SMS-ben való aktiválás lehetőségét elutazás előtt az Operatív Irányító Központnál hívószám alapján ellenőrizni szükséges!

***

Mobilinternet használat külföldön

 • az Európai Unió tagállamainak, továbbá az EU díjzónába sorolt országok területén 20 Gb díjmentes, majd automatikusan aktiválódik az 50 EUR adathasználati korlát,
 • az Európai Unión kívül az alábbi linken elérhető roaming partnerek által megadott adatforgalmi díjak 80%-át jóváírja a szolgáltató, tehát a használat költségének csak az 20%-át fizeti az Egyetem.

Európai Unión kívüli országokban lévő Magyar Telekom roaming partnerek és díjtételeik aktuálisan ezen a linken érhetők el:

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/nem-eu/vilagjaro-eu

A szervezeti egységek számára és felelősségére jelentős anyagi kockázatot hordoz az EU díjzónán kívüli internetezés a 80%-os KEF kedvezmény ellenére is 1 Gb adatforgalom ~700.000 Ft használati díjat eredményez.

Az EU díjzónán belülre utazásnál javasoljuk az 50 EUR/hónap adatkorlát alapbeállítás fenntartását (“Világutazó net” szolgáltatás), mely a célország adott GSM szolgáltatójának fenti linken megismerhető tarifájával elért 50 Eurós költségnél megállítja az adatforgalmat. Az 50 EUR/hónap limit minden hónapban, azaz számlázási ciklusban automatikusan újraindul és EU díjzónán belül ~8 Gigabyte adatforgalmi lehetőséget tartalmaz.

A “Világutazó net” leírása a szolgáltató honlapján ide kattintva érhető el:

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/kulfoldi-mobilnet/world-gprs-limit

###

Az EU díjzónán kívülre utazásnál javasoljuk

1.) a “2 GB EU-n kívüli netszolgáltatást, mely jelenleg 66 EU díjzónán kívüli országban 2 Gigabyte adatforgalmat biztosít 3×24 órán keresztül, 3.490- Ft-os bruttó költségen. A 2 Gigabyte leforgalmazása, vagy a 72 óra lejárata után az adatroaming lehetőség automatikusan megszűnik, de a szolgáltatás a MT ügyfélszolgálat közreműködésével bármikor újraindítható (minden újraindítás + 2 GB és + 3.490- Ft).

Aktiválás SMS-sel:

A “2 GB EU-n kívüli net” utazás előtt belföldön aktiválható a “+2GBEUNKIVUL 52852” kóddal a 1414-re elküldött SMS-sel.
Külföldön a “+2GBEUNKIVUL 52852” kóddal aktiválható a +36 30 3444 888-as számra küldött SMS-sel.
FIGYELEM: az SMS-ben való aktiválás lehetőségét elutazás előtt az Operatív Irányító Központnál hívószám alapján ellenőrizni szükséges!

 Aktiválás email-ben:

A szolgáltatás aktiválásának igényét a szervezeti egység kapcsolattartója a hívószám és az aktiválás dátumának megadásával email-ben jelzi az Operatív Irányító Központnak. Időzített aktiválás és automatikus újraaktiválás kérhető a kívánt dátumok megadásával.

Aktiválás telefonon:

A szolgáltatás aktiválásának igényét a szervezeti egység kapcsolattartója a hívószám és az aktiválás dátumának megadásával telefonon jelzi a Magyar Telekom Vállalati Ügyféltámogatási Központnál. Időzített aktiválás és automatikus újraaktiválás kérhető a kívánt dátumok megadásával.

2.) a “15 GB EU-n kívüli netszolgáltatást, mely jelenleg 66 EU díjzónán kívüli országban 15 Gigabyte adatforgalmat biztosít 7×24 órán keresztül, 20.898- Ft-os bruttó költségen. A 15 Gigabyte leforgalmazása, vagy a 7×24 óra lejárata után az adatroaming lehetőség automatikusan megszűnik, de a szolgáltatás a MT ügyfélszolgálat közreműködésével bármikor újraindítható (minden újraindítás + 15 GB és + 20.989- Ft).

Aktiválás SMS-sel:

A “15 GB EU-n kívüli net” utazás előtt belföldön aktiválható a “+15GBEUNKIVUL 52852” kóddal a 1414-re elküldött SMS-sel.
Külföldön a “+15GBEUNKIVUL 52852” kóddal aktiválható a +36 30 3444 888-as számra küldött SMS-sel.
FIGYELEM: az SMS-ben való aktiválás lehetőségét elutazás előtt az Operatív Irányító Központnál hívószám alapján ellenőrizni szükséges!

 Aktiválás email-ben:

A szolgáltatás aktiválásának igényét a szervezeti egység kapcsolattartója a hívószám és az aktiválás dátumának megadásával email-ben jelzi az Operatív Irányító Központnak. Időzített aktiválás és automatikus újraaktiválás kérhető a kívánt dátumok megadásával.

Aktiválás telefonon:

A szolgáltatás aktiválásának igényét a szervezeti egység kapcsolattartója a hívószám és az aktiválás dátumának megadásával telefonon jelzi a Magyar Telekom Vállalati Ügyféltámogatási Központnál. Időzített aktiválás és automatikus újraaktiválás kérhető a kívánt dátumok megadásával.

###

Fontos tudni, hogy a “2 GB EU-n kívüli net” és a “15 GB EU-n kívüli net” szolgáltatások lejárata után az adatroaming lehetőség a SIM kártyán tiltva marad, tehát azt szükség esetén fel kell oldani a korlátlan adatroaming, illetve az 50 EUR adatkorlát bekapcsolásával. (A korlátlan adatroaming és az 50 EUR limit (“Világutazó net” szolgáltatás) aktiválását a kapcsolattartók kérhetik a Magyar Telekom telefonos ügyfélszolgálatán, vagy email-ben az Operatív Irányító Központnál. Továbbá mindkét funkció SMS-sel is aktiválható, a fentiek szerint.)

Mobilinternet működési problémák külföldön

Munkatársaink visszajelzései alapján az EU zónán belül és kívül sajnos egyaránt előfordul, hogy a mobiltelefon készülék által automatikusan kiválasztott GSM hálózaton lehet ugyan telefonálni, de nincs internetezési lehetőség. Ebben az esetben a készülék menüjében a hálózatválasztási módot automatikusról kézire átváltva, manuálisan kell léptetni a telefont a szolgáltatók (Magyar Telekom roaming partnerek) között, ameddig nem lesz valamelyik hálózaton működő internet szolgáltatás.
(Az ilyen jellegű, általunk kivizsgált jelenségek sajnos rendre a külföldi szolgáltatók bizonytalanságai és nem a Magyar Telekom mulasztásából következnek.)

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Mobil parkolás, autópálya használat, tömegközlekedés

– EZ A SZOLGÁLTATÁS 2021.02.06.-TÓL MEGSZŰNT A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉSBEN –

Erre a célra javasoljuk mobiltelefonos applikáció használatát
(pl.: Mobility, Parkl).

A Semmelweis Egyetem hivatali mobiltelefon flottájába (Magyar Telekom) tartozó előfizetésekről SMS-ben parkolás indítható, autópálya matrica és tömegközlekedési menetjegy vásárolható, melynek előfeltétele a hívószámhoz tartozó, úgynevezett Univerzális Egyenleg ATM-ről, internet bankról stb. való feltöltése. (Ahogy a Telenor-nál 14 éven át használtuk.)

A feltöltéshez az ATM-en és az internetbank felhasználói felületén a “mobilfeltöltés”, illetve “mobiltelefon feltöltés” lehetőséget kell keresni, ugyanúgy mint egy feltöltő-kártyás (Domino, Praktikum, stb.) mobiltelefon feltöltésénél, de ebben az esetben (mivel az egyetemi hívószám előfizetéses és nem feltöltős) az összeg az elektronikus vásárlási keretre, Magyar Telekom nyelven az Univerzális Egyenlegre fog kerülni. Tekintve, hogy az ATM automaták menürendszerei és az internetbank felhasználói felületek bankonként eltérőek, ennél részletesebb használati segédletet sajnos nem tudunk biztosítani.

FIGYELEM! Magyar Telekom az SMS-sel való működést (vásárlást) garantálja, az internetről letölthető, mobil internet alapú applikációk működése nem garantált!

A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges külön szerződést létrehozni a dolgozó és a Magyar Telekom között.

Amennyiben a szolgáltatás az egyenlegfeltöltés után esetleg nem működik, a problémát a hívószám megadásával az Operatív Irányító Központnak kérjük jelezni.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Rövidített hívószámok használata, 4 jegyű publikus számok hívása

Rövid publikus hívószámok hívása egyetemi mobiltelefonról:
Egyetemi mobiltelefonról publikus hívószám felhívása 0 előtaggal kezdeményezhető.
Például a 1414-es Magyar Telekom Ügyfélszolgálathoz a 01414-et kell hívni.

Egyetemi mobil-mobil hívás rövidített hívószámon:
Egyetemi mobiltelefonról másik egyetemi mobiltelefon 22-es előtaggal az utolsó 4 számjegyén hívható: 22XXXX, ahol XXXX a hívott egyetemi mobil hívószámának utolsó 4 számjegye.
Ez a lehetőség az Egyetemre behordozott mobil hívószámoknál nem működik!

5 jegyű telefon-mellékállomás hívása egyetemi mobiltelefonról:
Egyetemi mobiltelefonról egyetemi vezetékes telefon-mellékállomás # előtaggal, 5 számjegyen hívható: #YYYYY, ahol YYYYY a mellékállomás 5 jegyű hívószáma.

Egyetemi mobiltelefon hívása telefon-mellékállomásról, rövidített hívószámon:
Vezetékes telefon-mellékállomásról 0* előtaggal hívható egyetemi mobiltelefon 5 számjegyen: 0*ZZZZZ, ahol ZZZZZ a mobiltelefonszám utolsó 5 számjegye.
Ez a lehetőség az Egyetemre behordozott mobil hívószámoknál nem működik!

***

A fenti híváslehetőségeket összefoglaló táblázat ide kattintva letölthető:

Összefoglaló táblázat letöltése

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Egyetemi mobiltelefon csomagok lehetőségei és díjtételei

A Központosított Közbeszerzésben 2021.02.06.-tól érvényes
mobiltelefon csomagok a Semmelweis Egyetemen
A táblázat nettó árakat tartalmaz! “Alap” csomag
(az Egyetemen belüli kommunikációra)
“VIP” csomag
(korlátlan hang és adat belföldön)
“Adatcsomag” megszűnt, helyette a “VIP” csomag használható
Havi díj 120 Ft 1 600 Ft 1 600 Ft
Havi díj leforgalmazhatósága Belföldre vezetékes és mobil  hívás 5 Ft/perc, SMS 10 Ft/db Belföldre  minden irány 0 Ft/perc és korlátlan Lásd “VIP” csomag
Engedélyezett hívásirányok Egyetemen belüli mobil és vezetékes mellékállomás percdíj nélkül korlátlanul, valamint belföld a havi alapdíj mértékéig, majd az alábbi percdíjakkal * Egyetemen belüli mobil és vezetékes mellékállomás, továbbá belföld percdíj nélkül, korlátlanul Lásd “VIP” csomag
Percdíjak Egyetemen belül mobilra és vezetékes mellékállomásra 0 Ft, belföldre
vezetékes és mobil hívás 5 Ft/perc
Flottán belül mobilra és vezetékes mellékállomásra, továbbá belföldre 0 Ft, külföld az ÁSZF szerinti díj 20%-án Lásd “VIP” csomag
SMS Belföldre 50 db ingyenes, majd 10 Ft/db, külföldre 8,96 Ft/db Belföldre 0 Ft és korlátlan, külföldre 8,96 Ft/db Lásd “VIP” csomag
MMS Alaphelyzetben nem engedélyezet, egyébként Telekom hálózatba 80 Ft/db, más belföldi hálózatba 135 Ft/db, külföldre 150 Ft/db Alaphelyzetben nem engedélyezet, egyébként Telekom hálózatba 80 Ft/db, más belföldi hálózatba 135 Ft/db, külföldre 150 Ft/db Lásd “VIP” csomag
Adathasználat (mobil internet) Belföldön 1 Gb a havidíjban, aztán lassítás Belföldön korlátlan Lásd “VIP” csomag
Adat túlforgalmazási díj Lásd “VIP” csomag
Roaming és adatroaming Tiltott EU-n belül hang roaming 0 Ft/perc,
adat roaming alapdíjban 20 Gb, majd havi 50 EUR költségnél roaming letiltás
Lásd “VIP” csomag
Hangposta Nem elérhető szolgáltatás Nem elérhető szolgáltatás Lásd “VIP” csomag
Elektronikus fizetés
(parkolás, autópálya, tömegközlekedés)
Nem elérhető szolgáltatás Nem elérhető szolgáltatás Lásd “VIP” csomag
Külföldre való telefonálás és külföldön való telefonhasználat Információ itt Információ itt Lásd “VIP” csomag
       
* A szervezeti egység kérésére az “Alap” csomag esetén az Egyetemen kívülre irányuló, díjköteles hívásirányok letilthatók.

 

Összefoglaló táblázat letöltése (Excel)

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

Hangposta elérése és lekérdezése

A hangpostát a Magyar Telekom kivezette a szolgáltatásai közül.

Az egyetemi mobiltelefonokon a hangposta szolgáltatás alaphelyzetben aktív és felhasználói kérésre deaktiválható. Szükség esetén a kapcsolattartó kollégák jogosultak a szervezeti egységnél ezzel kapcsolatban felmerülő igényeket továbbítani az Operatív Irányító Központhoz.

[UGRÁS ELŐRE]

  

 


 

SMS, MMS és Mobil Internet beállítások T-Mobile hálózathoz

Az SMS, MMS és Mobil Internet beállításokkal kapcsolatos T-Mobile tájékoztató ide kattintva érhető el.

[UGRÁS ELŐRE]