A járványügyi helyzetre való tekintettel az idei tagbelépés és tagság megújítás online zajlik. 

 

A belépéshez töltsd ki a tagsági kérelmet, amit ezen a linken találsz.

 

A kitöltés után kapni fogsz egy emailt, amiben benne lesz egy számla és a BOE bankszámlaszáma. Erre a bankszámlaszámra kell utalni az éves tagdíjat (1500Ft). Ezt az emailt manuálisan küldjük ki nektek, így akár néhány napot is csúszhat a megérkezése a form kitöltése után, sok jelentkezés esetén.

 

A tagbelépés akkor lesz végleges (a profilod akkor lesz aktiválva) ha elutalod az éves tagdíjat (1500Ft) a megadott bankszámlaszámra.

Kérünk benneteket, hogy a számla megérkezése előtt senki se utaljon!

 

Néhány fontos információ az utalásról:
A kedvezményezett neve: Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete
A kedvezményezett bankszámlaszáma: 10400205-00013756-00000002

Közlemény rovat: Az emailben kapott számla sorszáma

 

A tagbelépés akkor lesz végleges (a profilod akkor lesz aktiválva) ha elutalod az éves tagdíjat (1500Ft) a megadott bankszámlaszámra. Kérünk benneteket, hogy a számla megérkezése előtt senki se utaljon! Továbbá, ha a kedvezményezett neve nem fér ki, akkor annyit írj ki amennyi kifér. Ha az email-ben kapott bankszámlaszámot használod, akkor az ottani bankszámlaszám HU56-tal kezdődik, de azt nem kell beírni ha Magyarországról utalsz (csak a fent megadott 104…. bankszámlaszámot). A bankszámlaszám beírására fokozottan figyelj (inkább ellenőrizd 2x), mert rossz helyre utalt pénzért az egyesület nem tud felelősséget vállalni.

 

Ha bármilyen kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal!