Van valami, amibe már régóta szeretnél belekezdeni, de úgy érzed, nincs hozzá elég motivációd? Vagy éppen sorra kezdesz bele új dolgokba, de rövid időn belül visszaesel a tétlenség állapotába? Esetleg kíváncsi vagy arra, mi motiválja az embereket, hogyan tudnál orvosként segíteni betegeidnek megvalósítható célokat kitűzni?

 

Ha a válaszod igen, akkor mindenképpen jelentkezz a hamarosan induló motivációs tréningsorozatra, ahol egy tapasztalt tréner segítségével megismerheted a motiváció fajtáit és tényezőit, és olyan tudásra tehetsz szert, amelyet mind a magánéletedben, mind munkád során alkalmazni tudsz.

 

A tréning 3 héten keresztül szerda esténként, Zoomon kerül megtartásra. Egy csoport indul, amely maximális létszáma 14 fő.

Időpontok: október 28., november 4., november 11. 18:00-20:00.

 

A tréning célja, hogy a résztvevők jobban megértsék a saját és társaik, betegeik motivációját és az azokat befolyásoló tényezőket. A tréning az előzetes tervek szerint három részből épülne fel, heti 2 órás blokkokban, nem formális oktatás keretében, és minden blokk egy egyszerű „házi feladattal” záródna, ami segíti a témában való elmélyedést.

Az első alkalommal a motiváció definiálásával, illetve az extrinzik illetve az intrinzik motiváció közötti különbséggel foglalkozunk és elmélyedünk a belső motivációban. Gyakoroljuk, hogy tudunk létrehozni olyan programot, kihívásokat, célokat magunknak, a csapatunknak esetleg betegeinknek, ami már önmagában is motiváló lehet. 

A második alkalommal a Befolyás 6 forrását fedezzük fel, ami segíthet minden olyan szituációban, amikor mi, kollegáink, betegeink nem haladunk valamivel, vagy épp visszaesünk egy nem túl előnyös állapotba, de az egyetlen oknak a motiváció hiányát tudjuk felhozni. A modell használatával aztán egy-egy választott példán keresztül cselekvési tervet hozhatnak létre a résztvevők, amiket az utolsó, harmadik alkalommal a tréning sorozat lezárásaként átbeszélünk.

 

A tréningen való részvétel ingyenes. 

 

Jelentkezni ennek a formnak a kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: október 23.

 

Ha bármi kérdésed van írj bátran a lome_budapest@humsirc.hu címre!